Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Forrige
Næste

weldcloud

WeldCloudEt online administrationssystem, der forbinder svejsestrømkilden til en softwareplatform, der håndterer data til analyse for maksimal produktivitet.

Hver gang en svejser fuldfører en svejsning, ligger der en guldgrube af data i svejsningen. Disse data er særdeles relevant information til fremtidige beslutninger, til at forbedre produktivitet og give dig de oplysninger, der er nødvendige for at forstå, hvordan svejsningen blev udført.


x

WeldCloud by ESAB | Start med at anvende WeldCloud

WeldCloud

Morgendagens svejsninger bliver stærkere med data fra i dag.

Som den eneste produktivitetsplatform der bruger 3G kombineret med Wi-Fi og Ethernet, kan WeldCloud tilsluttes stort set til alle "in-house" softwaresystemer, hvilket reducerer irriterende firewalls og problemer med forbindelsen. WeldCloud er desuden et sikkert, aflåst system, der sikrer at dine data er helt fortrolige. Og det er kun begyndelsen. WeldCloud tilbyder også:  • Sporbarhed. Platformen kan spore tilbage til svejsninger, der allerede er foretaget og give oplysninger om, hvordan og hvornår de blev lavet.
  • Tovejskommunikation. Platformen kan sende indstillinger til maskiner, såsom en nye svejseparametre, ligesom maskinen også kan sende data tilbage til platformen.
  • Nem opsætning. Kom op at køre med WeldCloud på et par timer og bliv uddannet på bare et par dage.
  • Advarselsstyring. WeldCloud giver automatisk advarsler, når maskiner har problemer, efter behov og indstillet af brugeren.
  • Simpel integration. Ejer du allerede ESAB-udstyr? WeldCloud har løsninger, der virker med visse eksisterende maskiner og får dig op at køre - og analysere - hurtigt.
  • Brugervenlig interface. WeldCloud's hurtigtreagerende design gør brugen af platformen let, uanset hvor du befinder dig, og uanset om det er hjemme ved skrivebordet, på arbejde på en bærbar computer, eller på farten med mobilen eller tablet'en.
  • 100% skalerbart. Sæt WeldCloud på prøve ved at tilføje det til en eller to maskiner og tilføj flere maskiner med tiden. Du vil også løbende få glæde af nye funktioner og funktionalitet, da der hele tiden udvikles og opdateres på platformen.

ALLE BLIVER SMARTERE MED WELDCLOUD.

WeldCloud giver ikke kun ellers umulige produktivitetsforbedringer, det giver alle der er involveret i driften, en chancen for at forbedre deres præstation med data.

Operations Managers.Driftschefer.

Folk i denne afdeling er konstant på udkig efter muligheder for at øge produktiviteten og samtidig bevare produktion af høj kvalitet. WeldCloud gør det muligt at udstyre dem med data til at finde nye måder at øge produktivitet på.

Quality Assurance Engineers.Kvalitetssikringsingeniører.

I deres stilling er sporbarhed afgørende, og der vil komme et tidspunkt, hvor de bliver nødt til at fejlfinde, hvorfor en svejsning ikke holdt. WeldCloud indeholder alle de nødvendige data til at spore en svejsning og bestemme, hvad der skal gøres for at udbedre problemet og forebygge fremtidige problemer.

Service and Maintenance Technicians.Service and Service- og vedligeholdelsesteknikere.

Service- og vedligeholdelsesteknikere har brug for at vide, hvor alle maskinerne i deres flåde er og hvad de laver. Hvis en stopper eller har mange problemer, giver WeldCloud straks teknikerne en advarsel, så de kan foretage en hurtig og præcis diagnosticering og kommunikere effektivt med ESAB-eksperter.

Welding Engineers.Svejsere.

Svejseres fokus er at finde de bedst mulige parametre til et givent job og teste dem. Der kræves ganske meget data for at tage denne første beslutning, og så skal den testes på én maskine. Når den har vist sig at være god, kan WeldCloud sende processen til skyen og - når den er klar - give den til alle maskinerne på værkstedet, hvilket sparer utrolig meget tid.

KOM GODT I GANG MED WeldCloud

ESAB's teknikere kan have WeldCloud installeret på én eller alle dine maskiner på et par timer og dit personale uddannet på kun få dage. Tag det første skridt med WeldCloud og udfyld formularen nedenfor. En ESAB-repræsentant vil snart kontakte dig for at snakke om detaljerne.

* Skal udfyldes

x
x

x

Loading..