Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

value added engineering

ESAB´s kalkulator af svejseomkostninger "Quick Weld Productivity Analyzer" (QWPA):

QWPA er en brugervenlig kalkulator, der kan analysere de totale omkostninger i din svejseproduktion. Dette værktøj kan hjælpe dig med at få øje på omkostningseffekten af forskellige aspekter i din produktion, herunder øget nedsmeltningshastighed og øget lysbuetid.

Bemærk: QWPA er ikke et ekspertsystem, der skal fortælle dig, hvordan man svejser. Det er en kalkulator af omkostningerne i en svejseprocedure, som du selv vælger.

Bemærk: for at se kalkulatoren efter, at du har har registreret dig, bedes du "acceptere alle cookies" ved at klikke på knappen i toppen af din browser.

Er du interesseret i at prøve den? Udfyld venligst nedenstående registreringsformular for at få adgang til ESAB´s QWPA-værktøj.

Personlige oplysninger

Yderligere oplysninger

Quick Weld Productivity Analyzer
x
x

x

Loading..