Smartphoneapps

ESAB's smartphoneapps er nemme at downloade og bruge uden at skulle forlade arbejdspladsen. ESAB anbefaler også at downloade en QR-scanner. Android eller iPhone? Det er lige meget. ESAB giver dig flere valgmuligheder.

EXATON Svejseguide

En praktisk ressource for svejsere, med EXATON-svejseappen har du nyttig information lige ved hånden. Appen indeholder en svejsekvalitetsguide, hjælp i forbindelse med beskyttelsesgas, ferritdiagram og kalkulatorer af varmeinput. Du vil være i stand til at vurdere svejsbarheden og finde tips og tricks til din svejseplanlægning i svejseguiden. Den omfatter også oplysninger om den komplette EXATON-portefølje for tilsatsmaterialer – alt på din mobiltelefon!

Anbefalet QR-kodelæser

Har du ikke en QR-kodescanner? Besøg appbutikken på din smartphone og søg efter "QR kode" i "gratis apps"-sektionen for at downloade en scanner.

x

x

Loading..