Forrige
Næste

Gå I Savage-mode
med Savage A40.

Med radikale designmæssige referencer inspireret af vores bestseller SENTINEL™ A50-hjelm, et bedre udsyn og forbedret farvedefinition, åbner den automatiske svejsehjelm Savage A40 en helt ny verden af svejse- og skæringspræstationer både for den lejlighedsvise og den professionelle svejser.

Bestil Savage A40


Exceptionel komfort.

Savage A40s letvægtsskal er udstyret med et helt nyt og justerbart hovedtøj, der gør den utroligt behagelig samtidig med, at den beskytter mod varme, gnister og sprøjt- uanset opgaven.

Exceptionel komfort.

Utrolig optisk ydeevne.

Vi har givet Savage A40 et synsområde på 100 x 50 mm for at opnå et bredere synsfelt og større rumlig bevidsthed. Linsen i optisk klasse 1/1/1/2 er udstyret med vores ultraklare ægte farveteknologi, der giver et klarere billede af smeltebadet og øget definition. Resultatet? Et større og bedre udsyn.

Utrolig optisk ydeevne.

Ekstrem teknologi.

Med Savage A40 har du fuld kontrol over indstillingerne for følsomhed og forsinkelse. Tilpas følsomheden før TIG-svejsning ved lav strømstyrke for at opnå en bedre reaktion på mørkere svejselys, eller finjuster forsinkelsen for at indstille, hvor længe linsen skal forblive mørk, efter at lysbuen er slukket, og Savage A40s fire lyssensorer giver dig en hurtigere automatisk nedblændingsrespons, især ved svejsning i vanskelige positioner.

Ekstrem teknologi.

Spændende udvendige funktioner.

Ligesom Sentinel har Savage A40 en udvendig knap til aktivering af slibetilstand, hvilket er utroligt praktisk og bekvemt, og DIN 9-13 justeringsknappen gør det nemt at ændre mørkhedsgraden, også med kraftige handsker på.

Spændende udvendige funktioner.

Slip din indre
Savage svejser løs.

Forøg din ydeevne ved at bestille den nye Savage A40-svejsehjelm i dag.

x

Spørgsmål til

E-mail adresse
Telefonnr
x
x

x

Loading..