Forrige
Næste

Gør op med konventionerne
med den udfordrende Rogue

Dagene for middelmådige basis egenskaber er talte. Med udsædvanlige funktioner, en hidtil uset ydeevne og et spritnyt industridesign, indleder Rogue en ny epoke indenfor svejseegenskaber, der vil få dig til at genoverveje alt, det du forventer af en bærbar MMA-maskine i dette segment. Er du klar til at gå Rogue?

Find en forhandler


Med en teknologi på næste niveau giver Rogue dig en præcis, professionel og pålidelig kontrol, som sikrer en stabil ydeevne af lysbuen og lavt sprøjteniveau på tværs af alle typer af MMA-elektroder og svejsepositioner. Automatisk hot start gør tænding af lysbuen til en leg, selv med de vanskeligste elektroder. Den justerbare Arc Force hjælper dig med at øge indtrængningen og undgå fastbrænding af elektroderne. Aldrig før har en svejsemaskine på basis niveau været udstyret med en ydeevne af så høj kvalitet.


Kast dine fordomme om svejsemaskiner i denne klasse bort – Rogues kræfter kan sammenlignes med maskiner, der er dobbelt så dyre. Den indbyggede strømfaktorkontrol (PFC) (Rogue PRO) gør det muligt at opnå en særdeles effektiv og stabil lysbue, der kan modstå strømudsving. Rogue kører ved 115 V eller 230 V med fleksibel automatisk indgangsspænding, hvilket gør den perfekt til både net- og generatorstrøm. Med en intermittens på op til 25 % ved 200 A (Rogue PRO), har Rogue kræfter til at klare jobs på tykkere materialer.


Ingen anden maskine på dette prisniveau kommer i nærheden af Rogues styrke. Dens robuste og stive kabinet i støbt glasfiber er bygget til at kunne modstå det ene slag efter det andet, i værkstedet eller i marken. Rogue er holdbar og vejrbestandig med en IP23S-klassificering til brug under barske udendørs opgaver. Som alle ESAB-maskiner, kommer Rogue med vores brancheførende 3-års garanti, som giver ro i sindet. Farvel til billige svejsemaskiner af dårlig kvalitet.


Rogues kompakte og lette design gør den nem at transportere fra job til job. Den vejer kun 6,8 kg eller 8,2 kg, afhængigt af modellen, og dens robuste håndtag og medfølgende skulderrem gør det nemmere og mere bekvemt end nogensinde at komme frem til det sted, du har brug for, uanset hvor. Desuden betyder lysbuens stabile ydeevne, at du kan bruge lange forlængerkabler til at arbejde på selv de mest afsidesliggende steder, uden at det berører svejsekvaliteten (ROGUE PRO). Det er definitionen af en bærbar arbejdshest.


Rogue er blevet afprøvet i laboratorier verden over for at sikre, at den lever op til globale standarder inden for ydeevne og anvendelighed. Dens brugervenlige betjeningspanel indeholder et stort, præcist digitalt display, der nemt kan aflæses på en afstand af 25 m. Den valgfrie fjernbetjening (ROGUE PRO) giver dig mulighed for at tilpasse dine indstillinger uden at skulle gå tilbage til maskinen. Uanset arbejdsstedet, vil Rogue altid svejse godt.


x

Spørgsmål til

E-mail adresse
Telefonnr
x
x

x

Loading..