Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Forrige
Næste

OK 48.00

DEN OPRINDELIGE
ELEKTRODE

Som en af verdens førende producenter af tilsatsmaterialer, begyndte ESAB`s historiske innovation da Oscar Kjellberg opfandt den belagte elektrode i 1904. Mere end 100 år senere,genkender svejsere stadig hans initialer i form af et OK på tilsatsmaterialerne de bruger hver dag.ESAB OK Serie af lav-hydrogen elektroder forbliver en grundpille i industrien for produktion og vedligehold.

MERE END OK

Ikke alle lav-hydrogen elektroder er skabt lige. ESAB OK-serien giver enestående egenskaber for svejsemetallet og har et af de bredeste udvalg af MMA elektroder.

YDEEVNE
DU KAN STOLE PÅ

Uanset hvilket job du har på hånden: Med OK-serie lav-hydrogen elektroder er du sikret god indtrængning, ensartet kvalitet og røntgen kvalitetssvejsninger (i henhold til AWS 5.1). OK elektroderne er kendt for en jævn og stabil lysbue der svejser uden sprøjt. Du kan stole på ESABs OK-elektroder! De har en uovertruffen ydeevne og høje mekaniske værdier i såvel høj- som lavtemperatur og krævende eller udfordrende miljøer. De brugervenlige egenskaber gør det til et let valg for svejsere uanset niveau.

OK 48.00

DER ER EN OK LØSNING
FOR DIN ELEKTRODE-SVEJSNING
LØSNINGEN INKLUDERER: OK 48.00

 • Pålidelige, lav-hydrogen elektrode for alle opgaver

  For ulegeret og lavt legeret stål. De nedsmelter et stærkt, revnesikkert svejsemetal og sikrer høje svejsehastigheder. Disse elektroder er relativt ufølsomme for grundmaterialets sammensætning. Elektroden klarer sig godt på en lang række grundmaterialer, perfekt til svejsning af konstruktioner, hvor høje mekaniske påvirkninger ikke kan undgås..

 • Lav-hydrogen elektroder til svejsning på AC / DC strøm

  Dette øger fleksibiliteten for anvendelse af alle typer af svejseudstyr. Svejsning med højudbytte elektroder på AC øger nedsmeltningen, leverer gode mekaniske egenskaber og selvløsnende slagge.

 • Enestående elektroder til svejsning i alle positioner

  For kritiske applikationer, der kræver specielle egenskaber ved lave temperaturer. De giver en stabil lysbue med minimalt sprøjt og uovertrufne start egenskaber grundet den specielle grafitspids på elektroden. Ensartet slagge der let fjernes og minimerer efterbearbejdningen. Beregnet til en bred vifte af stål.

EN MODERNE SAMMENSÆTNING

ESAB's næste generations OK 48.00 elektrode forbedrer vores allerede velfungerende design. OK 48.00, nu H4R, tilbyder den samme effektivitet, mekaniske egenskaber og enestående svejseevne i en moderne sammensætning, udviklet for at reducere opsamling af fugt under forhold med stor luftfugtighed. Modstanden mod fugtabsorbering hjælper med at forhindre hydrogen-revner og minimerer risikoen for porer, der er særlig kritisk i offshore og byggebranchen.

OPTIMAL BESKYTTELSE
MOD FUGT

OK-seriens elektroder leveres i ESAB's VacPac™ vakumemballage for optimal beskyttelse mod fugt, uden behov for dyre genopvarmningsprocedurer eller særlig håndtering. Sikker eksponeringstid er 9 timer* efter åbning af en VacPac med folien intakt. *Gælder ved standard AWS-test ved 27°C og 80% RH. VacPac er enkel og praktisk at bruge, holder elektroderne "fabriksfriske", uden opsamling af fugt før deres vacuumforsegling brydes. Hvis de opbevares som anvist, er elektrodernes holdbarhed næsten ubegrænset. ESAB's VacPac er godkendt af 3. part selskaber for brug under krævende forhold.

 

 
PRØV UDEN RISIKO

Fra første gnist til sidste, er der ingen risiko med ESAB OK-serien av lav-hydrogen elektroder. Prøv en pakke af ESAB’s lav-hydrogen elektrode OK 48.00 og opdag hvorfor de originale OK-elektroder stadig er de bedste. Kontakt din ESAB forhandler for yderligere.

ESAB OK 48.00 SERIE, DET FORETRUKNE
ELEKTRODEVALG FOR LAV-HYDROGEN SVEJSNING:

OK 48.00 
 • E7018-H4R AWS EN, EN ISO 2560-A E 42 4 B 42 H5
 • Jævn og stabil lysbue, lavt niveau af svejsesprøjt
 • Minimal brug for rengøring efter svejsning
 • God indtrængning og højt udbytte på 120%
 • God tænding og gentænding
 • Anvendelig til en lang række grundmaterialer
 • Den oprindelige belagte elektrode - mere end 100 års kvalitet, pålidelighed og ydeevne
 • En del af en af de bredeste produktporteføljer der tilbydes


LAD OS HØRE DIN MENING

Prøvet OK 48.00 Elektroden? ESAB vil gerne høre din mening. Udfyld formularen nedenfor og send dine kommentarer.

Vil du anbefale OK 48.00 Elektroder?

Alder

* Skal udfyldes

x
x

x

Loading..