ESAB FORBEDRER TUBROD 15.13, DEN MULTRIFUNKTIONELLE TRÅD TIL SVEJSNING I ALLE POSITIONER

27 marts 2019

ESAB, som er verdensførende inden for svejse- og skæreteknologi, har gennemført to vigtige forbedringer af sin multifunktionelle Tubrod 15.13 tråd til svejsning i alle positioner: Charpy-slagsejheden til lavtemperatur-formål er nu væsentligt bedre, og tråden leveres også i en mindre diameter på 1,0 mm.

TUBROD 15.13 har i årtier været en verdensførende rutil rørtråd og er blevet brugt til bygning af mange af de skibe, som nu sejler på vores have samt i talrige bygningsprojekter verden over.

De vigtige ændringer, der er foretaget i sammensætningen, betyder, at ESAB Tubrod 15.13 nu opnår en fremragende sejhed ved -40 °C, hvilket er en enestående forbedring i forhold til de -20 °C før opgraderingen Den største fordel for kunderne er, at mange opgaver nu kan svejses blot med én tråd, mens det tidligere var nødvendigt at skifte tråd afhængig af de forskellige stålpladekvaliteter. ESAB Tubrod 15.13 opretholder ikke desto mindre den samme imponerende række af godkendelser og klassificeringer, der gør den velegnet på så forskellige markeder som skibsbygning og generelle byggearbejder. ESAB kan tilbyde support og rådgivning om procesoptimering til kunder, der måtte ønske assistance i forbindelse med svejseprøver og kvalifikationer som følge af ændringen af specifikationen.

ESAB Tubrod 15.13 blev tidligere leveret i tråddiametre fra 1,2 til 1,6 mm, men ESAB har tilføjet en 1,0 mm tråd for kunder, der svejser tyndere plader eller ønsker en fladere sømprofil end den, der kan opnås med 1,2 mm tråd. ESAB Tubrod 15.13 har været et populært valg i mange år takket være sin evne til at fungere i alle positioner, selvløsnende slagge, fremragende tilføringsevne og generelle brugervenlighed, og ESAB har derfor svaret på kundernes ønske om en tyndere tråd med den samme specifikation.

ESAB Tubrod 15.13 er en førsteklasses rørtråd, der er let at bruge i alle positioner, herunder vertikal-op, med eller uden backingmateriale for bundstrenge, og som kan nå en nedsmeltningshastighed på op til 4-5 kg/t. Den kan anvendes med Ar/CO2 eller CO2 beskyttelsesgasser for at frembringe en glat, stabil bue med minimalt sprøjt.  Den nye 1,0 mm tråd vil også gavne brugerne ved at gøre det nemmere at opnå flade svejsesømme ved svejsning af tynde pladesektioner.

Kunder, der bestiller Tubrod 15.13, har adgang til ESAB's velkendte tekniske ekspertise. Virksomhedens omfattende kendskab og erfaring står til kundernes rådighed for at hjælpe dem med at maksimere produktiviteten uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset om kunderne har svejseudstyr fra ESAB eller fra et andet firma, vil ESAB stå til rådighed for kunder, der ønsker at optimere deres svejseproces med Tubrod 15.13.

Tubrod 15.13
x
x

x

Loading..