SAVAGE A40-SVEJSEHJELME TILBYDER  AFBALANCERET FORM, FUNKTION OG VÆRDI

12 marts 2020

ESAB Welding & Cutting Products har netop lanceret den nye automatiske svejsehjelm SAVAGE A40. Inspireret af den skelsættende SENTINEL™ A50, leverer den nye automatiske svejsehjelm SAVAGE A40 den ideelle funktionalitet både til den lejlighedsvise og den professionelle svejser til en attraktiv pris.

“SAVAGE A40 anvender ESABs ADF-filterteknologi med ultraklare ægte farver for at give et bedre overblik over smeltebadet og det omkringliggende område,” siger Dr. Azfar Kamal, Director R&D og Global Product Manager - PPE, ESAB. “Når det er vigtigt at placere svejsesømmen præcist, kan svejserne regne med, at SAVAGE A40 vil give dem bedre overblik og farvedefinition.”

Ligesom på SENTINEL A50 kan svejserne opnå større produktivitet med den eksternt aktiverede slibefunktion på SAVAGE A40. Selv med kraftige handsker, kan svejserne aktivere en DIN 4 slibetilstand på venstre side af hjelmen. Slibetilstanden kan også anvendes til skæreprocesser.

Et større og bedre udsyn

Teknologien i SAVAGE A40 er baseret på et ADF-filter i optisk klasse 1/1/1/2 (ligesom SENTINEL A50), og med DIN 9-13 tilpasning af mørkhedsgraden. Et synsområde på 100 x 50 mm giver et bredt synsfelt og bedre rumlig bevidsthed. Fire sensorer søger for hurtig respons, især ved svejsning i vanskelige positioner.

“Hjelme med en optisk klasse på 1/1/1/2 giver et skarpt, klart og overskueligt overblik over smeltebadet uden de ekstra omkostninger for at opnå en klassificering af vinkelafhængigheden på 1, en forskel som de fleste operatører har vanskeligt ved at se,” udtaler Dr. Kamal. “Vores kundeundersøgelser viser, at denne klasse giver brugerne den bedste kombination af ydeevne og værdi.”

Med følsomheds- og forsinkelsesjustering inde i hjelmen kan brugerne tilpasse responsen til forskellige svejsetilstande. Følsomhedskontrollen er en tilpasningsdygtig funktion, der er velegnet til TIG-svejsning ved lav strømstyrke for at opnå en bedre reaktion på mindre svejselys. Forsinkelseskontrollen giver svejseren mulighed for at indstille hvor lang tid, glasset skal forblive mørkt, efter at lysbuen er slukket. Ved hæftesvejsning kan en kort forsinkelse hjælpe med til at få arbejdet udført hurtigere, mens en længere forsinkelse er velegnet til svejsning ved høj strømstyrke.

Den højteknologiske letvægtshjelm – den vejer kun 500 g – giver en høj grad af komfort og yder beskyttelse i alle processer. Når sikkerhedsforanstaltningerne kræver brug af sikkerhedshjelm, kan  SAVAGE A40 anvendes med valgfri sikkerhedshjelmsadapter.

The SAVAGE A40 helmet features True Color lens technology for a better view of the weld puddle, an externally activated Grind Button and a 1/1/1/2 optical class lens, all at an attractive price.

SAVAGE A40-hjelmen er udstyret med for ægte farveteknologi for at give et klarere billede af smeltebadet, en eksternt aktiveret slibeknap og et ADF-filter i optisk klasse 1/1/1/2, alt sammen til en attraktiv pris.

x

x

Loading..