Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Ny ESAB PURUS™ 42 massiv tråd reducerer reperationer,  og leverer resultater, brugerne kan omsætte til penge

22 januar 2018

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret PURUS™ 42, en næstegenerations-massiv tråd, der er specielt sammensat til at reducere mængden af silicium øer og efterrensning af sprøjt. Den klassificeres som en AWS ER70S-6 EN/ISO G3Si1-tråd og leveres i diametre fra 0,8 til 1,6 mm.

"Vi forbedrede metallurgien i PURUS-tråd for at nedsætte samlinger af silicium, således at slaggen løsner sig af sig selv eller nemt kan børstes af", siger Mikael Mimer, Global Product Line Manager Solid Wires, ESAB. PURUS-tråd kan reducere efterrensning og ikke-planlagt nedetid i forbindelse med sprøjt, reducere eller eliminere nedetid for fjernelse af samlinger af silicium ved flerstrengssvejsning samt reducere eller eliminere malingsrelaterede kvalitetsproblemer.

PURUS vil være tilgængelig i to udgaver: en som en ren tråd med de samme fremragende, avancerede overfladeegenskaber, som anvendes på ESABs populære AristoRod-tråde eller med en topmoderne overfladebelægning i kobber. Begge udgaver leverer en stabil proces med fremragende lysbuestabilitet og et minimum af sprøjt. I begge sammensætninger, observerer Mimer, at PURUS leverer resultater, som brugerne kan omsætte til penge, især ved store mængder af halvautomatiske og robotstyrede arbejdsopgaver. Hos en fabrikant af byggematerialer, reducerede PURUS mængden af tændfejl med 66 % i flerstrengssvejsninger.

"Tidligere forårsagede samlinger af overskydende silicium tænd fejl", siger han. "Når dette skete, var fabrikanten nødt til at lukke den robotstyrede svejsestation og bruge gennemsnitligt tre minutter til at fjerne samlingerne af silicium. Med en timeløn på 70 €/t på svejsestationen, kostede hvert stop 3,5 €".

PURUS opfylder alle de tekniske krav til en S-6-tråd, som gør det muligt for brugerne at skifte tråd uden omkvalificering. For at kunne levere regelmæssig kvalitet i alle partier, anvendes der til PURUS den mest krævende kontrol for de tre primære legeringselementer i rå tråden: Kulstof, mangan og silicium. ESAB kontrollerer desuden i alt 17 råstoffer. PURUS giver god overgang til grundmaterialet, smeltebadet er roligt pga. den stabile bråbeovergang hvilket gør at PURUS skaber et bedre overfladeudseende, hvilket kan reducere eller eliminere behovet for TIG-reparation eller slibning for at fjerne spændingskoncentrationer.

ESAB Welding & Cutting Products er anerkendt som førende inden for svejsning og skæring. ESABs svejsematerialer, udstyr og tilbehør bringer løsninger til kunder i hele verden, lige fra hævdvundne svejsnings- og skæringsprocesser til revolutionerende teknologier inden for mekaniseret skæring og automatisering.

Purus - Marathon Pac and Spool
PURUS 42 fra ESAB er specielt sammensat til at reducere efterrensning af sprøjt og samlinger af silicium, mindske omarbejde og reducere de samlede svejseomkostninger.
x
x

x

Loading..