Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Ny ArcAir® AirPro X4000 brænder til kulfugning med kæber, der er nemme at åbne

23 november 2018

Arcair®, et ESAB-brand, har introduceret AirPro X4000-brænder og -kabel til manuel kulfugning, en proces som er indbegrebet af Arcair-navnet.

Hvor tidligere brændermodeller krævede et 12 kg tryk på grebet for at åbne brænderen, bruger AirPro X4000 den trykluft, der allerede strømmer gennem brænderen. Når operatøren trykker på en vippekontakt, vil AirPro X4000-brænderen åbne kæberne pneumatisk for, at operatøren kan isætte, justere og fjerne kulelektroder uden besvær. Som en ekstra fordel har elimineringen af en håndtagssamling givet en brænder med lavere profil for bedre adgang.

Vippekontakten kontrollerer også on/off-funktionen af trykluften for, at der ikke løber noget luftflow igennem brænder eller kabel uden, at operatøren har indledt flowet på vippekontakten. Når den er i brug vil en låsemekanisme blokere luftflow på "on" for at reducere belastning af operatøren. En ny luftventil "uden lækager" sparer elektricitet og omkostninger til vedligeholdelse af værkstedets luftkompressor.

AirPro X4000-brænder og -kabel er klassificeret til brug med 1000 A-systemer. Brænderen kan bruges med 4,8 - 12,7 mm (3/16 – 1/2 in.) spidse afrundede kulelektroder, 9,5 - 15,9 mm (3/8 – 5/8 in.) flade kulelektroder og 15,9 mm (5/8 in.) halvrunde kulelektroder.

For operatører, der foretrækker en traditionel brænder, vil Arcair også fremover tilbyde alle sine eksisterende modeller, herunder bestseller-brænderen Arcair Professional Angle-Arc® K4000.

ESAB Welding & Cutting er anerkendte som førende indenfor svejsning og skæring. ESABs tilsatsmaterialer, udstyr og tilbehør bringer løsninger til kunder i hele verden, lige fra hævdvundne svejse- og skæringsprocesser til revolutionerende teknologier inden for mekaniseret skæring og automatisering.

ArcAir™ AirPro X4000 brænder til kulfugning med kæber

Brænderen Arcair AirPro X4000 til kulfugning bruger trykluft til pneumatisk åbning af kæberne for, at operatøren kan isætte, justere og fjerne kulelektroder uden besvær.

x
x

x

Loading..