MINDRE ER MERE: OK ARISTOROD® 38 ZN MASSIV TRÅD REDUCERER SPRØJT OG PORØSITET FOR STØRRE PRODUKTIVITET VED SVEJSNING AF GALVANISERET STÅL

30 januar 2020

ESAB Welding & Cutting Products har lanceret OK AristoRod® 38 Zn, en massiv tråd med en specielt defineret legering, der mindsker porøsitet og sprøjt i galvaniseret stål. Dette resulterer i en væsentlig reduktion eller eliminering af kasseringer og reparationer, hvilket giver sig udslag i en forbedring af resultaterne ved svejsning af komponenter i galvaniseret stål til brug i transportmidler, hårde hvidevarer, tanke og trug til landbruget, ventilations-systemer og byggeri (tage, facader, porte, hegn, trapper, stiger).

Fremstillingsvirksomheder bruger tykkere Zn-overfladebelægninger for at kunne fremstille komponenter, der holder længere og tilbyder længere produktgarantier mod rust. Men en tykkere overfladebelægning forværrer de udfordringer, der er forbundet med svejsning af galvaniseret stål. Zink smelter ved lavere temperaturer end stål (419 oC sammenlignet med 1.370 oC). Det betyder, at varmen fra lysbuen udløser zinkdamp omkring smeltebadet, hvilket påvirker lysbuestabiliteten og øger sprøjt. Hvis dampen bliver fanget i svejsebadet, vil den fremkalde porøsitet, når svejsningen størkner.

“De kraftigt kontrollerede mikrolegeringselementer i sammensætningen gør, at OK AristoRod 38 Zn lader zinkdampen slippe ud. Den tager fat på hovedårsagen til porøsitet og sprøjt forbundet med tråde af ER70S-6-standard uden de omkostninger eller den øgede risiko for gennembrænding der er forbundet med metalpulverfyldte,” siger Jose Abal-Lopez, Global Product Manager Non and Low Alloyed Solid Wires, ESAB. “ESAB har gennemført direkte tests og sammenlignet dem med almindelige løsninger til svejsning af galvaniseret stål. Resultaterne var afgørende: OK AristoRod 38 Zn tilbyder den bedste ydeevne til de laveste samlede produktionsomkostninger.”

OK AristoRod 38 Zn leveres med en diameter på 0,8, 1,0 og 1,2 mm i 18 kg spoler og 250 kg Marathon Pac. Den er klassificeret som en AWS A5.18 ER70S-G.

OK AristoRod® 38 Zn er en massiv ER70S-G-tråd med en specielt defineret legering, der mindsker porøsitet og sprøjt i galvaniseret stål, hvilket resulterer i en væsentlig reduktion eller eliminering af kasseringer og reparationer.

AristoRod-38ZN-PR
x

x

Loading..