Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Sidste nyt

ESAB INTRODUCERER BATTERIDREVNE, SKINNEMONTEREDE TRAKTORER TIL MEKANISEREDE MIG/MAG-SVEJSEOPGAVER

13 marts 2019

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret en komplet serie af mekaniserede svejsesystemer.. heriblandt Railtrac™ B42V (en skinnemonteret traktor med en ny pendlingenhed), Railtrac BV2000 (en skinnemonteret traktor til hårdsvejsning), Miggytrac™ B501 (kompakt, batteridrevet traktor og Miggytrac B5001 (kompakt, programmerbar traktor).

Læs mere


ESAB opgraderer FILARC PZ6113, den multifunktionelle, rutile rørtråd til svejsning i alle positioner

21 februar 2019

ESAB, som er verdensførende inden for svejse- og skæreteknologi, har opgraderet FILARC PZ6113, den multifunktionelle, rutile rørtråd til svejsning i alle positioner. Den subtile, men betydelige finjustering af sammensætningen har resulteret i en markant forbedring af hårdheden, og tråden leveres nu også i en mindre diameter for de brugere, som ønsker at svejse tyndere plader.

Læs mere


ESAB redesigner MXL-serien af MIG/MAG-brændere for forbedret industriel ydeevne

20 december 2018

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret sin udvidede og forbedrede serie af MXL MIG/MAG- brændere til industriopgaver. ESAB har boostet intermittensen fra 35 til 60 % og tilbyder nu et komplet udvalg af MXL gas- og vandkølede brændere beregnet til industriopgaver. Alle MXL-brændere har knækled og fjederstøtter, der forbedrer fleksibiliteten og reducerer belastningen af håndleddet. Et nyt håndtag med bedre ergonomi og bløde greb på 341, 411W og 511W modellerne øger komforten yderligere. Et fornyet frontdesign, der kan benytte de samme ESAB standard sliddele.

Læs mere


ESAB ændrer Sandvik Welding Consumables navn til Exaton™, et ESAB-brand

23 november 2018

For more than 80 years, Sandvik Welding Consumables has been a world-leading developer and manufacturer of advanced stainless steels and nickel filler metals for demanding environments.

Læs mere


Ny ArcAir® AirPro X4000 brænder til kulfugning med kæber, der er nemme at åbne

23 november 2018

Arcair®, et ESAB-brand, har introduceret AirPro X4000-brænder og -kabel til manuel kulfugning, en proces som er indbegrebet af Arcair-navnet.

Læs mere


x
x

x

Loading..