Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Sidste nyt

ESAB REDESIGNER PSF MIG/MAG-BRÆNDERE FOR FORBEDRET INDUSTRIEL YDEEVNE

1 november 2019

Den redesignede serie af PSF MIG/MAG-svejsebrændere fra ESAB Welding & Cutting Products omfatter den nye PSF 520W vandkølede brænder. Den har en intermittens på 100 % ved 500 A ved både blandgas og CO2, og kan benyttes ved krævende jobs med tråde på op til 1,6 mm i diameter.

Læs mere


ESAB DIGITAL SOLUTIONS TILBYDER EN GNIDNINGSLØS KUNDEOPLEVELSE PÅ TVÆRS AF EN RÆKKE AF ONLINE DATASTYRINGSLØSNINGER

21 august 2019

ESAB Welding & Cutting Products oplyser, at de har overflyttet alle produkter, der vedrører ESAB Digital Solutions til en samlet platform drevet af Microsoft Azure IoT, der bruger ThingWorx® Industrial Innovation Platform fra PTC. Flytningen giver en gnidningsløs kundeoplevelse på tværs af hele fabrikationsprocessen og muliggør gnidningsløs datadeling. ESABs pakke af digitale løsninger kombinerer pladeoptimering, skæring, svejsning, gasstyring og kvalitetssikring for at opnå løbende forbedringer i sporbarhed, dokumentation, ressourceforvaltning, produktivitet og kvalitet.

Læs mere


ESAB LANCERER METALPULVERFYLDT RØRTRÅD MED MEGET LAV HYDROGENINDHOLD TIL HØJSTYRKESTÅL.

6 august 2019

ESAB, verdensførende inden for svejsnings- og skæreteknologi, lancerer Coreweld 69 LT H4, en metalpulverfyldt rørtråd til højstyrkestål. Takket være det lave hydrogenindhold opnår denne tråd en brudstyrke på 690 MPa eller mere og en fremragende slagsejhed på ned til -60 °C.

Læs mere


ESABS TEKNISKE SERVICE MED MERVÆRDI HJÆLPER KUNDERNE MED AT BOOSTE RENTABILITETEN UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

29 april 2019

ESABs ”Value Added Engineering” (VAE) service (teknisk service med merværdi) giver produktionsvirksomheder en meget effektiv måde at øge produktiviteten af deres fabrikationsprocesser på, og således også deres rentabilitet, men uden at skulle opgive kvalitet. Kunderne kan se fordelene ved VAE og vil typisk opnå besparelser på op til titusindvis af kroner om året, og ESABs VAE-team står klar til at hjælpe kunder over hele verden med at høste fordelene af denne gennemprøvede tilgang.

Læs mere


x
x

x

Loading..