HANDYPLASMA MANUELLE PLASMASKÆRERE MED FORBEDRET SKÆRM, NEM OPSÆTNING

22 juni 2021

ESAB Welding & Cutting Products har lanceret de manuelle plasmaskærere HandyPlasma 35i og HandyPlasma 45i, som er udstyret med en avanceret LCD-skærm, der gør opsætning og betjening nemmere. Brugerne kan foretage alle indstillingerne med én enkelt knap og se procesinformationen på en stor 71 mm farveskærm. De er optimeret til karrosserireparation og restaurering, udendørs fremstilling, letindustri, VVS og ventilation, metal/byggeri/montage, vedligeholdelse/reparation, landbrugs- og entreprenørarbejde.Begge enheder vejer 13,5 kg, leveres med en 60 A-brænder og 4,5 m slange og bruger 220 V 50/60 Hz indgangsstrøm eller en generator med en ydelse på mindst 8 kW. HandyPlasma 35i yder et output på 35 A ved en intermittens på 35 procent og har en anbefalet skære- og hulslåningskapacitet på 12 mm og en maksimal skæredybde på 16 mm. Den kraftigere HandyPlasma 45i har et output på 45 A ved en intermittens på 35 procent, en anbefalet skære- og hulslåningskapacitet på 16 mm og en maksimal skæredybde på 24 mm.Disse kraftige HandyPlasma-enheder skærer gennem stål, rustfrit stål, aluminium eller messing som en varm kniv igennem smør,” siger Kris Scherm, Global Manual Plasma Business & Product Director, ESAB ”De leverer et præcist snit, gør det nemt at følge skabeloner, giver næsten ingen deformationer og kan nemt skære igennem malede, snavsede eller rustne materialer.”

Nem at brugeHandyPlasma byder på to udløserkontroltilstande, 2T eller 4T. 2T-tilstanden leverer en standard On/Off-udløserkontrol, mens 4T låser udløseren på On ved længere skæringer for gøre det nemmere at lave cirkler med det valgfrie værktøj til cirkelskæring.Der er to skæretilstande, en til massiv plade og en til strækmetal, såsom gitre og trådhegn, samt en skylningstilstand til rensning af luftslangen. Operatøren bruger kontroltrykknappen til at vælge og justere parametrene, der vises tydeligt på LCD-skærmen. HandyPlasma har en automatisk, intern regulator, der styrer luftstrømmen til brænderen, og der er således ikke brug for at justere trykket. Et udvendigt luftfilter, der er lettilgængeligt og udskifteligt, hjælper med at fjerne den overskydende fugt og forurenende stoffer, der ofte findes i trykluftslanger. Et automatisk system udfører en gasskylning efter skæring, hvilket øger forbrugsmaterialernes levetid.”Brugerne i disse brancher sagde til os, at de ønskede en maskine, der kunne hjælpe dem med at få jobbet gjort hurtigt,” siger Scherm. ”HandyPlasma-serien tilbyder en enestående kombination af enkelhed, skærekapacitet og bærbarhed.ESAB Welding & Cutting Products er anerkendt som førende inden for svejsning og skæring. Kunder over hele verden udnytter fordelene ved at anvende hævdvundne processer til svejsning og skæring, revolutionerende teknologier indenfor mekaniseret skæring og automatisering, ESABs svejsematerialer, udstyr og tilbehør. For flere oplysninger, besøg www.esab.com.-slut-

HandyPlasma

Billedtekst: ESAB HandyPlasma 35i og 45i er udstyret med en avanceret LCD-skærm, der forenkler opsætning og betjening og har styrken til at skære i metal, der er op til 24 mm tykt.

 

           

x

x

Loading..