ESAB opgraderer FILARC PZ6113, den multifunktionelle, rutile rørtråd til svejsning i alle positioner

21 februar 2019

ESAB, som er verdensførende inden for svejse- og skæreteknologi, har opgraderet FILARC PZ6113, den multifunktionelle, rutile rørtråd til svejsning i alle positioner. Den subtile, men betydelige finjustering af sammensætningen har resulteret i en markant forbedring af hårdheden, og tråden leveres nu også i en mindre diameter for de brugere, som ønsker at svejse tyndere plader.

FILARC PZ6113 har i årtier været en verdensførende rutil rørtråd og er blevet brugt til bygning af mange af de skibe, som nu sejler på vores have samt i talrige bygningsprojekter verden over.

Den opgraderede FILARC PZ6113 kan nu bruges til samlinger, som kræver en god sejhed på ned til -40 °C. Dette udvider anvendelsesmulighederne af FILARC PZ6113, og i mange anvendelser vil brugerne ikke længere have behov for at skifte tråd, når de svejser plader af forskellige kvaliteter. Den opgraderede specifikation anfægter ikke trådenes talrige godkendelser og klassificering, men hvis kunderne beder om det, kan ESAB tilbyde support for alle former for svejsetests og kvalifikationer samt hjælpe med procesoptimering.

Indtil nu har FILARC PZ6113 været til rådighed i diametre på 1,2, 1,4 og 1,6 mm, men nu fremstilles den også i 1,0 mm diameter. Kunder, der tidligere har nydt gavn af FILARC PZ6113’s evne til svejsning i alle positioner og brugervenlighed, vil være begejstrede over, at de nu kan bruge den samme trådspecifikation på tyndere plader.

FILARC PZ6113 har i mange år været populær til anvendelse i f.eks. skibsbygning og generelle byggearbejder. Den er ekstremt nem at bruge i alle positioner, og kan svejse ved høj hastighed i højproduktive anvendelser, hvilket gør, at denne førsteklasses rørtråd kan anvendes med Ar/CO2 eller CO2 beskyttelsesgasser for at frembringe en glat, stabil bue, der giver mindre sprøjt og glatte samlinger. Den nye 1,0 mm tråd vil også gavne brugerne ved at gøre det nemmere at opnå flade svejsesømme ved svejsning af tynde pladesektioner.

Som altid rækker ESAB's tilbud ud over svejsetråden; kunderne kan drage fuld fordel af ESAB's velkendte tekniske support for at maksimere produktiviteten og samtidig opretholde en høj kvalitet. Uanset om der anvendes ESAB-svejseudstyr eller ej, kan ESAB rådgive kunderne om, hvordan de kan optimere deres svejseproces med FILARC PZ6113. 

ESAB er en anerkendt leder indenfor svejse- og skæreindustrien. ESABs tilsatsmaterialer, udstyr og tilbehør bringer løsninger til kunder i hele verden, lige fra hævdvundne svejse- og skæringsprocesser til revolutionerende teknologier inden for mekaniseret skæring og automatisering.

FILARC PZ6113
x

x

Loading..