Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

ESAB’S Versotrac EWT 1000-tractor har modulopbygget design, værktøjsfri samling til mobile opgaver

23 november 2018

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret Versotrac EWT 1000, den mest alsidige og brugervenlige traktor på markedet til lysbuesvejsning, SAW, MIG/MAG og kulbuefugning.

Versotracs robuste, modulopbyggede komponenter kan demonteres i mindre enheder, transporteres til lukkede eller afsidesliggende lokaler og derefter monteres igen på få minutter. Der behøves ingen værktøj.

"Dette module traktorsystem anerkender behovet for mobilitet i opgaver på skibe, pramme, offshore, vindmølletårn og stålstrukturer. Versotrac er en virkelig modulopbygget svejsetraktor, som du kan tage med overalt uden behov for kraner eller andre løfteanordninger, "siger Magnus Svedlund, Global Product Manager SAW Equipment, ESAB.

Versotrac kan genopbygges til optimale svejsningspositioner (herunder kantsvejsninger i flad position), leveres i firhjulede og trehjulede udgaver og kan tilpasses både inverter-baserede AC/DC-strømkilder og konventionelle DC- og AC-strømkilder Det nye trådspolehåndteringssystem kan tages af for lette transporten og giver en mere ergonomisk isætning af trådspoler, mens styrehåndtagene giver operatørerne mulighed for at ændre svejsepositionen.

Lynkoblet svejsehoved

ESAB har yderlig forbedret Versotracs moduldesign med Versoarc EWH 1000-svejsehoved og EAC 10-controller, som begge kan tages af. Med de tilhørende lynstik og automatisk spændingsmåling/opsætning af controlleren kan brugerne skifte mellem SAW, GMAW og kulfugning på få sekunder.

Versoarc EWH 1000-svejsehoved indeholder et robust trådfremføringssystem, der kan svejse med enkelt tråd på op til 5 mm og op til 1000 A @ 100 procent intermitens. For højere produktivitet ( kg/t nedsmeltning) kan Versoarc EWH 1000 anvendes med dobbelttrådsproces ( twinarc ). Encoder-kontrol på vognmotor sikrer præcis styring af svejse hastigheden.

"I overensstemmelse med vores filosofi om hurtig opsætning har vi designet svejsehovedet Versoarc EWH 1000 til værktøjsfri interaktion på alle større tilpasninger og inkorporeret vægt ," siger Svedlund. "Hukommelsesfunktioner for trådfremføringstryk og trådretter forenkler og forbedrer opsætningen endnu mere.

Ny controller

Versotrac bruger den helt nye og intuitive EAC 10-controller med større brugervenlighed. Den forenklede menu omfatter funktioner, som brugerne har brug for til traktorbaserede og andre lettere automatiserede opgaver, hvilket giver mere plads på displayet til vigtige funktioner som realtid, varmeinput på skærmen for overvågning og styring af svejsekvalitet. EAC 10-betjeningspanelet kan let tages af styreenheden for, at operatørerne kan arbejde i en behagelig position og ændre indstillinger på lang afstand. EAC 10-controlleren fungerer sammen med alle nuværende ESAB-strømkilder til pulverdækket lysbuesvejsning, samt de fleste analoge strømkilder på markedet.

ESAB Welding & Cutting er anerkendte som førende indenfor svejsning og skæring. ESABs tilsatsmaterialer, udstyr og tilbehør bringer løsninger til kunder i hele verden, lige fra svejse- og skæringsprocesser til revolutionerende teknologier inden for mekaniseret skæring og automatisering.

Versotrac EWT 1000

Det modulopbyggede Versotrac EWT 1000-traktorsystem, der kan monteres uden værktøj, anerkender behovet for mobilitet i opgaver på skibe, pramme, offshore, vindmølletårn og stålstrukturer.

x
x

x

Loading..