ESAB INTRODUCERER BATTERIDREVNE, SKINNEMONTEREDE TRAKTORER  TIL MEKANISEREDE MIG/MAG-SVEJSEOPGAVER

13 marts 2019

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret en komplet serie af mekaniserede svejsesystemer.. heriblandt Railtrac™ B42V (en skinnemonteret traktor med en ny pendlingenhed), Railtrac BV2000 (en skinnemonteret traktor til hårdsvejsning), Miggytrac™ B501 (kompakt, batteridrevet traktor og Miggytrac B501 (kompakt, programmerbar traktor).

"Der er fire gode grunde til at overveje mekanisk svejsning til lange, og endda mindre lange, fuger og sømme: produktivitet, konsistens, fleksibilitet og ergonomi," siger Edward Hansen, Global Director of Product Management, Flexible Automation, ESAB. 

Svejsetraktorer øger bevægelseshastigheden/nedsmeltningsrater med 100 procent sammenligned med manuel svejsning. De bevæger sig hurtigere, behøver ikke at standse for at korrigere positionen og gør det muligt at arbejde med højere parametre og/eller større tråddiametre. Ved at lave kontinuerlige svejsninger, reducerer traktorerne omfanget af omarbejde i forbindelse med start-/stopfejl. I opgaver, hvor kunderne forventer en ensartet svejsesømsprofil og indtrægning, leverer de mekaniserede traktorer konsistens uden automatiseringens omkostninger eller kompleksitet.


"ESAB-traktorer tilbyder kompakthed, letvægtsbærbarhed og nem demontering, som gør det let at flytte den til arbejdspladsen," tilføjer Hansen. "Den reducerer også operatørens stress, da den nedsætter udsættelsen for røg og UV-stråling og reducerer svejsning i ubekvemme stillinger."

Skinnemonterede traktorer

Railtrac™ B42V er en universel, skinnemonteret traktor til svejsning eller skæring, der arbejder i flade, vandrette eller lodrette stillinger. Den er udstyret med den nye W8000-pendlingenhed til pendling af svejsninger med en bredde på op til 80 mm (0 - 3,14 in.) og til svejsefuge sporing. Operatørerne kan programmere pendlingmønstre, bevægelseshastigheder og kontrolspænding samt trådfremføringshastighed til fem standardprogrammer. Stepmotorer for både drev- og pendlingfunktioner sikrer en glidende operation og høj præcision. Railtrac B42V fungerer sammen med en hvilken som helst trådfremføring, men tilslutning til en ESAB-trådfremfødningsenhed gør det muligt at justere svejseparametre samt svejse start og stop. For at opnå større fleksibilitet kan Railtrac forsynes med 42 V fra strømkilden eller et 18-volts genopladeligt Makita-batteri, som kan hurtig lades for kontinuerlig drift.

Railtrac BV2000, er også en skinnemonteret traktor, kan konfigureres til at skabe den optimale løsning for mekaniserede hårdsvejsningsopgaver for skinner. Styringen indeholder seks standardprogrammer.

Kompakte traktorer

Miggytrac B501 er en lille kompakt, batteridrevet traktor, der repræsenterer økonomisk tilgængelighed og enkelhed. Ud over at sætte en brænder fast i holderen, er der ingen fysisk forbindelse mellem traktoren og strømkilden. Miggytrac B5001 fungerer også sammen med en hvilken som helst trådfremføring, men tilslutning til en ESAB-trådfremfødningsenhed gør det muligt at justere svejseparametre samt svejse start og stop. En TFT-/LCD-farveskærm med en intuitiv, moderne interface gør det muligt for operatørerne at justere flere funktioner til forbedring af svejsekvaliteten og programmering af svejseparametre.

"TFT-skærmen adskiller B5001 fra konkurrenterne. Den giver en bedre brugeroplevelse og øger funktionaliteten. Brugerne kan f.eks. programmere en hurtigere intermitterende bevægelseshastighed mellem hæftesvejsninger (op til 170 cm/min.) for at reducere cyklustiden. For at reducere svejse fejl i slutningen af en svejsning, kan brugerne justere kraterfyld- og opfyldningsfunktioner. "

Alle Miggytracs bruger stepmotordrev til at give en jævn bevægelse ved både lave og høje hastigheder, mens højfriktionshjul garanterer en stabil bevægelse, selv på skrånende overflader med op til 45gr. De kan drives af et 18-volts genopladeligt Makita-batteri, som kan hurtig lades for kontinuerlig drift. Miggytrac B5001 kan også forsynes med 42 V fra strømkilden.

ESAB Welding & Cutting er anerkendte som førende indenfor svejsning og skæring. ESABs tilsatsmaterialer, udstyr og tilbehør bringer løsninger til kunder i hele verden, lige fra grundlægende  svejse- og skæringsprocesser til revolutionerende teknologier inden for mekaniseret skæring og automatisering. For yderligere information, besøg esab.com.

Railtrac B42V rail-mounted welding tractor

ESAB har introduceret sin Railtrack B42V skinnemonterede svejsetraktor. Mekaniserede svejsesystemer øger produktivitet, konsistens og fleksibilitet og forbedrer samtidig ergonomi og røgeksponering.

x

x

Loading..