ESAB LANCERER METALPULVERFYLDT RØRTRÅD MED MEGET LAV HYDROGENINDHOLD TIL HØJSTYRKESTÅL.

6 august 2019

ESAB, verdensførende inden for svejsnings- og skæreteknologi, lancerer Coreweld 69 LT H4, en metalpulverfyldt rørtråd til højstyrkestål. Takket være det lave hydrogenindhold opnår denne tråd en brudstyrke på 690 MPa eller mere og en fremragende slagsejhed på ned til -60 °C.

Coreweld 69 LT H4, der er velegnet til manuel, mekaniseret eller robotiseret svejsning, fungerer virkelig godt til fremstilling af komponenter til f.eks. kraner og løfteudstyr, mobilt maskineri, chassiser og karosserier til erhvervskøretøjer, lasthåndteringsudstyr, tragte og beholdere.

En af nøglefordelene ved Coreweld 69 LT H4 er den meget lave hydrogenindhold, som er afgørende for at undgå hydrogenrevner. Faktisk overholder dette nye tilsatsmateriale kravene i AWS H4 og EN ISO H5, selv efter at have været udsat for høje temperaturer og fugtighed. Tråden er også CE-mærket for at angive, at den overholder EN ISO 18276-A: T 69 6 Mn2NiMo M M 2 H5.

Som andre ESAB metalpulverfyldte rørtåde, er Coreweld 69 LT H4 kendetegnet ved en jævn lysbue, hvilket giver mindre sprøjt og silicium på svejseoverfladen, dette sikrer også en god overgang til grundmaterialet hvilket minsker risikoen for bindefejl. Coreweld 69 LT H4 kan anvendes i spraybue til positionerne PA- og PB med en argon/CO2 gasblanding med 5-25 % CO2.

ESAB Coreweld 69 LT H4 er tilgængelig fra lager og kan bestilles i tråddiameter 1,2, 1,4 og 1,6 mm, på 16 kg spoler  eller Marathon Pac™.

ESAB er en anerkendt leder indenfor svejse- og skæreindustrien. ESABs tilsatsmaterialer, udstyr og tilbehør bringer løsninger til kunder i hele verden, lige fra hævdvundne svejse- og skæringsprocesser til revolutionerende teknologier inden for mekaniseret skæring og automatisering. For flere oplysninger, besøg www.esab.com.

x
x

x

Loading..