ESAB DIGITAL SOLUTIONS TILBYDER EN GNIDNINGSLØS KUNDEOPLEVELSE PÅ TVÆRS AF EN RÆKKE AF ONLINE DATASTYRINGSLØSNINGER

21 august 2019

ESAB Welding & Cutting Products oplyser, at de har overflyttet alle produkter, der vedrører ESAB Digital Solutions til en samlet platform drevet af Microsoft Azure IoT, der bruger ThingWorx® Industrial Innovation Platform fra PTC. Flytningen giver en gnidningsløs kundeoplevelse på tværs af hele fabrikationsprocessen og muliggør gnidningsløs datadeling. ESABs pakke af digitale løsninger kombinerer pladeoptimering, skæring, svejsning, gasstyring og kvalitetssikring for at opnå løbende forbedringer i sporbarhed, dokumentation, ressourceforvaltning, produktivitet og kvalitet.

“Producenter og fabrikanter, der ønsker at være med i den digitale omstilling, har brug for en løsning, der forbinder hvert trin i produktionen, og ESAB er en af de meget få industripartnere, der kan tilbyde et komplet udvalg af digitale serviceydelser,” siger Ludvig Enlund, General Manager, ESAB Digital Solutions.

ESABs digitaltforbundne serviceydelser omfatter Columbus® III CAD/CAM nesting software til mekaniseret skæring, CutCloud™ til skæringsproduktivitetsdata, WeldCloud™ og WeldCloud Universal Connector til svejseproduktivitet, WeldQAS og WeldScanner til realtidsovervågning og registrering af lysbueegenskaber såvel som gasstyringssystemer.

“ESAB Digital Solutions giver brugerne mulighed for at sætte data i arbejde for at opnå løbende forbedringer inden for fire vigtige områder: forvaltning af ressourcer, produktivitet, kvalitet og dokumentation/sporbarhed,” siger Enlund.

I en ny succeshistorie er det lykkedes at reducere tiden, som svejsesupervisoren brugte på dokumentation, med en time pr. uge for hver svejsestation, takket være ESAB Digital Solutions.

“Produkter som WeldCloud, WeldScanner og WeldQAS automatiserer en triviel og dyr proces med tendens til menneskelige fejl,” siger Enlund. “Med det voksende behov for dokumentation og sporbarhed, særligt inden for kraft, vindtårn, offshore, trykbeholdere, skibsbyggeri og andre industrier, hjælper de forbundne løsninger fabrikanterne med at bruge tiden mere produktivt.”

Et andet eksempel er en fabrikant af landbrugsmaskiner, der kunne øge lysbuetiden i MIG-svejsninger fra 10 til 20 procent, takket være ESABs Digital Solutions.

“Et fabrikationstrin, der tidligere havde været en flaskehals, giver nu den produktivitet, som er afgørende for at imødekomme efterspørgslen,” siger Enlund. “Kunden identificerede de aktiviteter, som kunne aflaste deres højt kvalificerede svejseoperatører og frigøre dem, så de kunne fokusere mere på svejsningen.”

I det tredje eksempel brugte en ESAB-tekniker en cloud-baseret løsning til at diagnosticere fejl, som opstod, når en slutbruger glemte at komme kølemiddel i et vandkølet system.

“Alarmer via tekstbeskeder og e-mails, som f.eks. om et system, der pludseligt lukker ned eller ikke fungerer i følge specifikationerne, er standardfunktioner i vores pakke af serviceydelser,” siger Enlund.

For at få flere oplysninger om specifikke digitale løsninger, besøg esab.com/digital.

ESAB Digital Solutions giver en gnidningsløs kundeoplevelse på tværs af hele fabrikationsprocessen for at opnå løbende forbedringer i sporbarhed, dokumentation, forvaltning af ressourcer, produktivitet og kvalitet.
Digital Solutions
x
x

x

Loading..