Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

ESAB ændrer Sandvik Welding Consumables navn til Exaton™, et ESAB-brand

23 november 2018

I over 80 år har Sandvik Welding Consumables været en verdensførende udvikler og producent af avancerede tilsatsmaterialer af rustfrit stål og nikkel til krævende miljøer. I en transaktion, der blev afsluttet tidligere på året, opkøbte ESAB Welding & Cutting Products Sandvik´s forretningsområde inden for tilsatsmaterialer for at udvide og forbedre sin portefølje inden for speciallegeringer. Fra 1. november vil disse produkter blive markedsført under navnet Exaton™, et ESAB-brand. Som en del af brandopdateringen vil der ske følgende ændringer:

  • Produktemballagen vil blive opdatere til at afspejle det nye Exaton-brand og -logo.
  • Selve produktet vil bibeholde den nuværende etikettering.
  • Indholdet af Sandvik´s hjemmeside, herunder specifikationer and materialesikkerhedsdatablade vil blive overført til ESAB website.
  • Sandvik Welding Handbook-mobilapp, som indeholder alle oplysninger i "Welding Handbook PDF" og nyttige kalkulatorer, overføres til ESAB´s hjemmeside.

"Mens Sandvik vil fortsætte som Exaton, kan kunderne være sikre på, at de vigtigste faktorer forbliver de samme: vores tilsatsmaterialers fremragende ydeevne, metallurgi og svejsbarhed," siger Shyam Kambeyanda, President, ESAB.

Ydeevne, metallurgi og svejsbarhed

Exaton-porteføljen omfatter massive svejsetråde, rørtråde, MMA-elektroder, båndelektroder, flux, tråde til termisk sprøjtning og kemiske produkter til svejsefinish.

Exaton arbejder direkte med fabrikanter og slutbrugere i verdens mest krævende segmenter, såsom olie og gas, kemisk behandling, el-produktion og kryogene applikationer.

"Vores førstehåndskendskabskendskab gør det muligt for os løbende at forbedre ydeevnen af tilsatsmaterialerne," siger Henrik Calander, General Manager Special Alloys, ESAB. "De tilbyder højere styrker, korrosionsbestandighed og servicetemperaturer, så kunderne kan udforske dybere, bruge mere ætsende medier, udvide servicetider og reducere tykkelsen af delene."

Calander bemærker,at svejseoperatører sætter pris på den gentagne ensartethed, og at det er et krav ved brug af automatiske og robottekniske applikationer. For at sikre ensartetheden styrer Exaton omhyggeligt sine råmaterialekilder og kontrollerer den kemiske sammensætning inden for meget mere krævende tolerancer end standardproducenterne.

"Exaton-produkterne fungerer batch efter batch ved de samme parametre og leverer de samme overlegne resultater," siger Calander. "Kør et batch Exaton-tilsatsmaterialer, og du vil opleve forskellen i ydeevnen."

Exaton-trådkvaliteter bruger et proprietært overfladesmøremiddel, der leverer overlegne fødeegenskaber, mens tilsætning af mikrolegeringer forbedrer svejsbarhedsfaktorer, som f.eks. mindre sprøjt for at opnå kortere afrensningstid, forbedret flowkontrol for at eliminere svejsefeil og hurtigere nedsmeltning for at øge produktiviteten. Exatons innovative kemi leverer også produktivitetsforbedringer, såsom at opnå den tilladte kemiske finish med et enkelt beskyttelseslag i svejseopgaver, som traditionelt kræver to eller endog tre lag.

"Når specialopgaver kræver nye og unikke legeringer, er Exatons metallurgiske eksperter kendt for specialudviklede sammensætninger. Derefter kan vi levere legeringerne i partier fra 1,5 tons og op til 70 tons, "siger Calander.

ESAB Welding & Cutting Products er anerkendt som førende indenfor svejsning og skæring. Kunder over hele verden udnytter fordelene ved at anvende hævdvundne processer til svejsning og skæring, revolutionerende teknologier indenfor mekaniseret skæring og automatisering, ESAB's svejsematerialer, udstyr og tilbehør.

Exaton

Efter opkøbet af Sandviks forretningsområde for tilsatsmaterialer tidligere på året, har ESAB annonceret, at brandet udvikler sig under navnet Exaton, et ESAB-brand. Den 1. november vil produktinformation, en svejsehåndbog og en mobilapp flytte til ESAB website.

x
x

x

Loading..