BESKYT DIT ÅNDEDRÆT: NY ESAB PAPR GIVER INTENSIV BESKYTTELSE

20 marts 2019

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret det nye ESAB PAPR (Powered Air Purifying Respirator) system, der yder intensiv beskyttelse mod svejserøg og partikler ved svejsning, fugning og slibning.

ESAB PAPR er udstyret med et P3-filter og et forfilter til at opfange partikler samt den nyeste kontrolteknologi, der giver operatøren mulighed for at justere luftstrømmen mellem 170 og 220 l/min afhængigt af omgivelserne og opgaven. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning er det udstyret med både visuelle og akustiske alarmer, der advarer operatøren i tilfælde af blokering af filter eller lavt batteri. De kompatible hjelme omfatter SENTINEL™ A50 for Air, G30 Air, G40 Air og G50 Air samt Warrior™ Tech.

Den robuste konstruktion er designet til alle svære svejseopgaver, og dog vejer ESAB PAPR kun 1 kg. Lithium-ion-batterienheden giver op til 8 timers drift ved en luftstrøm på 220 l/min, og en LED-indikator gør det nemt for operatørerne at se og indstille luftstrømshastigheder; der er også en LED-indikator for batteriopladning.

ESAB Welding & Cutting er anerkendte som førende indenfor svejsning og skæring. ESABs tilsatsmaterialer, udstyr og tilbehør bringer løsninger til kunder i hele verden, lige fra hævdvundne svejse- og skæringsprocesser til revolutionerende teknologier inden for mekaniseret skæring og automatisering. For yderligere information, besøg esab.com

ESAB Powered Air Purifying Respirator
x

x

Loading..