Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Nyheder

Nyheder fra ESAB

Hold dig opdateret om ESAB. Læs de seneste pressemeddelelser og artikler vedrørende ESAB.

ESAB opgraderer FILARC PZ6113, den multifunktionelle, rutile rørtråd til svejsning i alle positioner

ESAB, som er verdensførende inden for svejse- og skæreteknologi, har opgraderet FILARC PZ6113, den multifunktionelle, rutile rørtråd til svejsning i alle positioner. Den subtile, men betydelige finjustering af sammensætningen har resulteret i en markant forbedring af hårdheden, og tråden leveres nu også i en mindre diameter for de brugere, som ønsker at svejse tyndere plader.

FILARC PZ6113 har i årtier været en verdensførende rutil rørtråd og er blevet brugt til bygning af mange af de skibe, som nu sejler på vores have samt i talrige bygningsprojekter verden over.

Den opgraderede FILARC PZ6113 kan nu bruges til samlinger, som kræver en god sejhed på ned til -40 °C. Dette udvider anvendelsesmulighederne ...

ESAB, som er verdensførende inden for svejse- og skæreteknologi, har opgraderet FILARC PZ6113, den multifunktionelle, rutile rørtråd til svejsning i alle positioner. Den subtile, men betydelige finjustering af sammensætningen har resulteret i en markant forbedring af hårdheden, og tråden leveres nu også i en mindre diameter for de brugere, som ønsker ...

Læs mere

ESAB redesigner MXL-serien af MIG/MAG-brændere for forbedret industriel ydeevne

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret sin udvidede og forbedrede serie af MXL MIG/MAG- brændere til industriopgaver. ESAB har boostet intermittensen fra 35 til 60 % og tilbyder nu et komplet udvalg af MXL gas- og vandkølede brændere beregnet til industriopgaver. Alle MXL-brændere har knækled og fjederstøtter, der forbedrer fleksibiliteten og reducerer belastningen af håndleddet. Et nyt håndtag med bedre ergonomi og bløde greb på 341, 411W og 511W modellerne øger komforten yderligere. Et fornyet frontdesign, der kan benytte de samme ESAB standard sliddele.

MXL-brændere leveres med følgende nominelle ydelse og intermittens for blandgas/CO2:

″  MXL 201, luftkølet, 150 A ...

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret sin udvidede og forbedrede serie af MXL MIG/MAG- brændere til industriopgaver. ESAB har boostet intermittensen fra 35 til 60 % og tilbyder nu et komplet udvalg af MXL gas- og vandkølede brændere beregnet til industriopgaver. Alle MXL-brændere har knækled og fjederstøtter, der forbedrer fleksibiliteten ...

Læs mere

ESAB ændrer Sandvik Welding Consumables navn til Exaton™, et ESAB-brand

I over 80 år har Sandvik Welding Consumables været en verdensførende udvikler og producent af avancerede tilsatsmaterialer af rustfrit stål og nikkel til krævende miljøer. I en transaktion, der blev afsluttet tidligere på året, opkøbte ESAB Welding & Cutting Products Sandvik´s forretningsområde inden for tilsatsmaterialer for at udvide og forbedre sin portefølje inden for speciallegeringer. Fra 1. november vil disse produkter blive markedsført under navnet Exaton™, et ESAB-brand. Som en del af brandopdateringen vil der ske følgende ændringer:

Produktemballagen vil blive opdatere til at afspejle det nye Exaton-brand og -logo. Selve produktet vil bibeholde den nuværende etikettering. Indholdet ...

I over 80 år har Sandvik Welding Consumables været en verdensførende udvikler og producent af avancerede tilsatsmaterialer af rustfrit stål og nikkel til krævende miljøer. I en transaktion, der blev afsluttet tidligere på året, opkøbte ESAB Welding & Cutting Products Sandvik´s forretningsområde inden for tilsatsmaterialer for at udvide og forbedre ...

Læs mere

Ny ArcAir® AirPro X4000 brænder til kulfugning med kæber, der er nemme at åbne

Arcair®, et ESAB-brand, har introduceret AirPro X4000-brænder og -kabel til manuel kulfugning, en proces som er indbegrebet af Arcair-navnet.

Hvor tidligere brændermodeller krævede et 12 kg tryk på grebet for at åbne brænderen, bruger AirPro X4000 den trykluft, der allerede strømmer gennem brænderen. Når operatøren trykker på en vippekontakt, vil AirPro X4000-brænderen åbne kæberne pneumatisk for, at operatøren kan isætte, justere og fjerne kulelektroder uden besvær. Som en ekstra fordel har elimineringen af en håndtagssamling givet en brænder med lavere profil for bedre adgang.

Vippekontakten kontrollerer også on/off-funktionen af trykluften for, at der ikke løber noget luftflow igennem ...

Arcair®, et ESAB-brand, har introduceret AirPro X4000-brænder og -kabel til manuel kulfugning, en proces som er indbegrebet af Arcair-navnet.

Hvor tidligere brændermodeller krævede et 12 kg tryk på grebet for at åbne brænderen, bruger AirPro X4000 den trykluft, der allerede strømmer gennem brænderen. Når operatøren trykker på en vippekontakt, vil ...

Læs mere


Kalender

Planlæg at besøge ESAB ved en kommende begivenhed. Se vores kalender for en komplet oversigt over messer og andre begivenheder i hele landet. Kig ind løbende for opdateringer i årets løb.

Event Calendar

E-nyhedsbrev

Hold dig ajour med de seneste svejse- og skærenyheder fra ESAB, sendt direkte til din indbakke. ESAB's nyhedsbrev er fyldt med nyheder og information om ESAB's produkter, kundeanvendelser, tekniske tip, særlige tilbud, kommende begivenheder og meget mere. Læs ældre nyhedsbreve her.

Abonner på ESAB's E-nyhedsbrev

Gå ikke glip af et eneste af ESAB's e-nyhedsbreve. De er gratis og leveres direkte til din indbakke. Abonner ved at udfylde denne formular.


x
x

x

Loading..