Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Nyheder

Nyheder fra ESAB

Hold dig opdateret om ESAB. Læs de seneste pressemeddelelser og artikler vedrørende ESAB.

ESAB redesigner MXL-serien af MIG/MAG-brændere for forbedret industriel ydeevne

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret sin udvidede og forbedrede serie af MXL MIG/MAG- brændere til industriopgaver. ESAB har boostet intermittensen fra 35 til 60 % og tilbyder nu et komplet udvalg af MXL gas- og vandkølede brændere beregnet til industriopgaver. Alle MXL-brændere har knækled og fjederstøtter, der forbedrer fleksibiliteten og reducerer belastningen af håndleddet. Et nyt håndtag med bedre ergonomi og bløde greb på 341, 411W og 511W modellerne øger komforten yderligere. Et fornyet frontdesign, der kan benytte de samme ESAB standard sliddele.

MXL-brændere leveres med følgende nominelle ydelse og intermittens for blandgas/CO2:

″  MXL 201, luftkølet, 150 A ...

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret sin udvidede og forbedrede serie af MXL MIG/MAG- brændere til industriopgaver. ESAB har boostet intermittensen fra 35 til 60 % og tilbyder nu et komplet udvalg af MXL gas- og vandkølede brændere beregnet til industriopgaver. Alle MXL-brændere har knækled og fjederstøtter, der forbedrer fleksibiliteten ...

Læs mere

ESAB ændrer Sandvik Welding Consumables navn til Exaton™, et ESAB-brand

I over 80 år har Sandvik Welding Consumables været en verdensførende udvikler og producent af avancerede tilsatsmaterialer af rustfrit stål og nikkel til krævende miljøer. I en transaktion, der blev afsluttet tidligere på året, opkøbte ESAB Welding & Cutting Products Sandvik´s forretningsområde inden for tilsatsmaterialer for at udvide og forbedre sin portefølje inden for speciallegeringer. Fra 1. november vil disse produkter blive markedsført under navnet Exaton™, et ESAB-brand. Som en del af brandopdateringen vil der ske følgende ændringer:

Produktemballagen vil blive opdatere til at afspejle det nye Exaton-brand og -logo. Selve produktet vil bibeholde den nuværende etikettering. Indholdet ...

I over 80 år har Sandvik Welding Consumables været en verdensførende udvikler og producent af avancerede tilsatsmaterialer af rustfrit stål og nikkel til krævende miljøer. I en transaktion, der blev afsluttet tidligere på året, opkøbte ESAB Welding & Cutting Products Sandvik´s forretningsområde inden for tilsatsmaterialer for at udvide og forbedre ...

Læs mere

Ny ArcAir™ AirPro X4000 brænder til kulfugning med kæber, der er nemme at åbne

Arcair™, et ESAB-brand, har introduceret AirPro X4000-brænder og -kabel til manuel kulfugning, en proces som er indbegrebet af Arcair-navnet.

Hvor tidligere brændermodeller krævede et 12 kg tryk på grebet for at åbne brænderen, bruger AirPro X4000 den trykluft, der allerede strømmer gennem brænderen. Når operatøren trykker på en vippekontakt, vil AirPro X4000-brænderen åbne kæberne pneumatisk for, at operatøren kan isætte, justere og fjerne kulelektroder uden besvær. Som en ekstra fordel har elimineringen af en håndtagssamling givet en brænder med lavere profil for bedre adgang.

Vippekontakten kontrollerer også on/off-funktionen af trykluften for, at der ikke løber noget luftflow igennem ...

Arcair™, et ESAB-brand, har introduceret AirPro X4000-brænder og -kabel til manuel kulfugning, en proces som er indbegrebet af Arcair-navnet.

Hvor tidligere brændermodeller krævede et 12 kg tryk på grebet for at åbne brænderen, bruger AirPro X4000 den trykluft, der allerede strømmer gennem brænderen. Når operatøren trykker på en vippekontakt, vil ...

Læs mere

ESAB’S Versotrac EWT 1000-tractor har modulopbygget design, værktøjsfri samling til mobile opgaver

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret Versotrac EWT 1000, den mest alsidige og brugervenlige traktor på markedet til lysbuesvejsning, SAW, MIG/MAG og kulbuefugning.

Versotracs robuste, modulopbyggede komponenter kan demonteres i mindre enheder, transporteres til lukkede eller afsidesliggende lokaler og derefter monteres igen på få minutter. Der behøves ingen værktøj.

"Dette module traktorsystem anerkender behovet for mobilitet i opgaver på skibe, pramme, offshore, vindmølletårn og stålstrukturer. Versotrac er en virkelig modulopbygget svejsetraktor, som du kan tage med overalt uden behov for kraner eller andre løfteanordninger, "siger Magnus Svedlund, Global Product ...

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret Versotrac EWT 1000, den mest alsidige og brugervenlige traktor på markedet til lysbuesvejsning, SAW, MIG/MAG og kulbuefugning.

Versotracs robuste, modulopbyggede komponenter kan demonteres i mindre enheder, transporteres til lukkede eller afsidesliggende lokaler og derefter monteres igen på ...

Læs mere


Kalender

Planlæg at besøge ESAB ved en kommende begivenhed. Se vores kalender for en komplet oversigt over messer og andre begivenheder i hele landet. Kig ind løbende for opdateringer i årets løb.

ESAB Products

E-nyhedsbrev

Hold dig ajour med de seneste svejse- og skærenyheder fra ESAB, sendt direkte til din indbakke. ESAB's nyhedsbrev er fyldt med nyheder og information om ESAB's produkter, kundeanvendelser, tekniske tip, særlige tilbud, kommende begivenheder og meget mere. Læs ældre nyhedsbreve her.

Abonner på ESAB's E-nyhedsbrev

Gå ikke glip af et eneste af ESAB's e-nyhedsbreve. De er gratis og leveres direkte til din indbakke. Abonner ved at udfylde denne formular.


x
x

x

Loading..