Ergonomiske, hårdføre og pålidelige Caddy Mig inverter svejsemaskiner

Ergonomiske, hårdføre og pålidelige Caddy Mig inverter svejsemaskiner

CADDY MIG “SVEJS OVERALT” SVEJSEMASKINER

Kompakt, letvægt og kraftfuld, de inverter-baserede Caddy Mig C160i og C200i er simple at betjene, semi automatiske og med hårdfør design, som bringer industri svejseegenskaber til selv de mest afsides beliggenheder. Hvad enten du vælger Caddy Mig C160i eller den endnu mere intelligente Caddy Mig C200i, vil din nye partner overgå dine forventninger.

Caddy Mig svejsemaskinerne er lagerført i Europa og klar til levering fra din lokale ESAB forhandler.

Kraftfuld og bærbar

Med en vægt på mindre end 12 kg, giver disse bærbare Mig/Mag svejsemaskiner professional industry ydelse til en bred vifte af applikationer, fra let reparation, vedligehold og montageopgaver, auto-reparationer til reparation af landbrugsmaskiner og industriel punktsvejsning – i værkstedet eller på farten. Robust, effektiv, pålidelig og brugervenlig, disse 1-fasede maskiner kan benyttes fra en almindelig 230V stikkontakt eller en bærbar generator. Det bedste af det hele, de er nemme at bruge. Blot indstil pladetykkelsen og begynd at svejs.

QSet™ Den intelligente lysbueindstilling

Caddy Mig C200i tilbyder QSet intelligent indstilling af svejseparameterne. Dette betyder en perfekt lysbue hver gang, i alle materialer og gas kombinationer. Enkelt knap justering for ensartettet og optimal svejse kvalitet i alle pladetykkelser. Blot vælg materiale, indstil pladetykkelse og start svejsning. Det mere advancerede digitale panel og det kraftigere Caddy Mig C200i giver også et udvidet valg af svejsemuligheder, optimeret til tråddiametere fra 0.6 til 1.0 mm og plade tykkelse fra 0.5 til 6 mm.

CADDY MIG C160i

160A Inverter MIG/MAG svejsemaskine med indbygget trådfremføring til 200mm spoler

LÆS MERE

DOWNLOAD FAKTABLADCaddy Mig C160i


CADDY MIG C200i

200A Inverter MIG/MAG svejsemaskine med indbygget trådfremføring til 200mm spoler

LÆS MERE

DOWNLOAD FAKTABLAD

Caddy Mig C200i


Brug for mere information eller kontaktoplysninger på din nærmeste forhandler?

Kontakt os her idag.

x

x

Loading..