ESAB's nyhedsarkiv

ESAB LANCERER DEN FØRSTE BÆRBARE TRÅDFREMFØRINGSENHED MED BESKYTTELSESKLASSE IP44 FOR EKSTREM HOLDBARHED

1 december 2019

ESAB Welding & Cutting Products har i dag introduceret den bærbare trådfremføringsenhed Robust Feed Pro, som er det første produkt i sin kategori med IP44 beskyttelsesklassificering, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vandsprøjt fra alle sider, såvel som faste genstande over 1 mm.

Læs mere


ESABS DUAL SHIELD® PRIME LAV-HYDROGEN RØRTRÅDE MED LASERSVEJSEDE SØMME FOR AT BEKÆMPE FUGTABSORBERING

11 november 2019

ESABs Dual Shield® Prime familie af sømløse, lavhydrogen (H4), ikke-kobberbelagte rørtråde fremstillet med lasersvejsede sømme for at bekæmpe fugtabsorbering i hårde miljøer og levere kærvslagsejheds test på ned til -60 oC. Tests udført i overensstemmelse med AWS-standarder viser et startniveau på 2,17 ml diffunderbar hydrogen pr. 100 g af nedsmeltet svejsemetal; efter en uges eksponering med en 90 % RH ved 30 oC viste Dual Shield Prime kun 2,35 ml diffunderbar hydrogen.

Læs mere


ESAB REDESIGNER PSF MIG/MAG-BRÆNDERE FOR FORBEDRET INDUSTRIEL YDEEVNE

1 november 2019

Den redesignede serie af PSF MIG/MAG-svejsebrændere fra ESAB Welding & Cutting Products omfatter den nye PSF 520W vandkølede brænder. Den har en intermittens på 100 % ved 500 A ved både blandgas og CO2, og kan benyttes ved krævende jobs med tråde på op til 1,6 mm i diameter.

Læs mere


ESAB DIGITAL SOLUTIONS TILBYDER EN GNIDNINGSLØS KUNDEOPLEVELSE PÅ TVÆRS AF EN RÆKKE AF ONLINE DATASTYRINGSLØSNINGER

21 august 2019

ESAB Welding & Cutting Products oplyser, at de har overflyttet alle produkter, der vedrører ESAB Digital Solutions til en samlet platform drevet af Microsoft Azure IoT, der bruger ThingWorx® Industrial Innovation Platform fra PTC. Flytningen giver en gnidningsløs kundeoplevelse på tværs af hele fabrikationsprocessen og muliggør gnidningsløs datadeling. ESABs pakke af digitale løsninger kombinerer pladeoptimering, skæring, svejsning, gasstyring og kvalitetssikring for at opnå løbende forbedringer i sporbarhed, dokumentation, ressourceforvaltning, produktivitet og kvalitet.

Læs mere


x

x

Loading..