Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

ESAB's nyhedsarkiv

ESABs nye 3-fasede Rebel™ svejsemaskiner – en suveræn kombination af styrke, ydeevne og mobilitet

11 maj 2018

ESAB Welding & Cutting Products har afsløret sine multifunktionelle svejsemaskiner Rebel™ EMP 255ic og Rebel EMP 320ic til MIG/MAG-, DC-, MMA- og TIG-svejsning. Begge enheder vejer 31,4 kg og bruger 400 V +/-10 % 3-faset vekselspænding.

Læs mere


ESAB Renegade™ ET 300IP pulsed DC TIG/MMA inverter modtager Red Dot Award i produktdesign

18 april 2018

Red Dot Award har siden 1955 været en agtet international godkendelse for fremragende kvalitet inden for industridesign. ESAB Welding & Cutting Products har annonceret, at Renegade™ ET 300iP DC TIG/MMA inverter har modtaget Red Dot Award for produktdesign i kategorien for industriudstyr, maskineri og automation.

Læs mere


ESAB afslører unikt og prisbilligt udvalg af F&G-hjelme til svejse- og slibeopgaver

23 marts 2018

ESAB Welding & Cutting Products har afsløret sit udvalg af F&G-hjelme, F20, G30, G40 og G50, som med deres flip-up visir giver en enestående dækning ved svejse-, skære- og slibeopgaver.

Læs mere


ESAB G Series regulatorer produceres nu i Europa

2 februar 2018

ESAB som er verdensførende inden for svejse- og skæreteknologier, har investeret kraftigt i en fabrik i Polen, for at kunne producere deres populære G Series tryk- og flowregulatorer til kunder i Europa.

Læs mere


ESAB Rebel™ 235ic svejser tilbyder en uovervindelig kombination af styrke, bærbarhed og ydeevne

26 januar 2018

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret Rebel™ 235ic-serien af transportable, multifunktionelle svejsemaskiner for at udvide Rebel 215-serien, som blev lanceret sidste år.

Læs mere


x
x

x

Loading..