ESAB's nyhedsarkiv

ESAB TECHNICAL PAPER OFFERS GUIDANCE FOR WELDING DUPLEX STAINLESS STEELS

17 november 2020

Based on requests from Saudi Aramco and other leading petrochemical companies in the region, a team of engineers from ESAB Welding & Cutting Products’ Process Centre in Dubai, United Arab Emirates, demonstrated that the pitting resistance equivalent number (PREN) value of duplex stainless steel alloys may lead to a misleading prediction of pitting corrosion resistance in the as-welded material.

Læs mere


ESAB FULDFØRER OVERGANGEN AF MÆRKENAVN TIL EXATON™ FOR PORTEFØLJEN AF RUSTFRIT STÅL, NIKKEL OG SPECIALLEGERINGER

2 september 2020

ESAB Welding & Cutting Products har i dag oplyst, at de har fuldført overgangen til mærkenavnet Exaton™ for alle tilsatsmaterialer til svejsning forbundet med opkøbet af Sandvik Welding Consumables i 2018.

Læs mere


ESAB ROGUE KOMPAKTE MMA/LIFT TIG-INVERTERE TILBYDER BRANCHENS BEDSTE KOMBINATION AF YDEEVNE OG PRIS

16 juli 2020

ESAB Welding & Cutting Products har i dag lanceret Rogue, den nye serie af transportable og økonomiske MMA/Lift TIG-invertere med professionel lysbuepræstation og kontrol, inklusiv justerbar Hot Start og justerbar Arc Force. Disse invertere måler 343 x 153 x 264 mm og er udstyret med ESABs næste generations kontrolteknologi for at skabe en blød svejselysbue med alle slags MMA-elektroder. Lift TIG (DC TIG) funktionen giver en god lysbuestart uden brug af højfrekvens. Alle Rogue-modeller leverer en stabil TIG-lysbue ned til 10 A, hvilket giver svejserne den nødvendige kontrol til at kunne arbejde i tyndt metal eller skrøbelige komponenter.

Læs mere


DE NYE FØRSTEKLASSES ESAB SR-B 21 OG XCT-B VANDKØLEDE BRÆNDERE TILBYDER KOMPAKT UDFORMNING AF HOVED OG HØJERE INTERMITTENS

16 juli 2020

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret de højtydende SR-B 21 og XCT-B 400w TIG-brændere. Disse kompakte vandkølede brændere, der er designet til professionelle svejsere, er forsynet med brænderkrop-/hoved af små dimensioner, der sikrer adgangen til snævre steder og en mere præcis placering af svejsesøm. Af fælles funktioner kan nævnes det ergonomiske håndtag med bløde greb, der muliggør fastholdelse af håndtaget med mindst muligt pres for at reducere håndtræthed, og Precision Switch-teknologi for bekvem kontrol af On/Off. Et kugleled bagerst på håndtaget tillader fri bevægelse i alle retninger uden at vride slangepakken, der fås i længder på 4, 8, 12 og 16 m.

Læs mere


ESAB LANCERER HØJTYDENDE MULTIFUNKTIONELLE SVEJSESYSTEMER TIL EKSTREME OMGIVELSER

16 juli 2020

Til dem, der har behov for udvidede multifunktionelle svejseegenskaber og bærbarhed i barske industriomgivelser, har ESAB Welding & Cutting Products introduceret den inverterbaserede strømkilde Aristo® 500ix og trådfremføringssystemerne Robust Feed Pulse og Robust Feed U6. Aristo 500ix har udgange til MIG/MAG-, rørtråds-, MMA- og TIG-svejsning med en maksimal ydelse på 500 A/39 V ved 60 % intermittens og 100 % intermittens ved 400 A/39 V. Når den sættes sammen med Robust Feed Pulse eller U6, kan brugerne svejse med massiv tråd på op til 2,0 mm og rørtråd på op til 2,4 mm. Disse trådfremføringsenheder har en 50 mm Dinse-terminal på bagsiden for tilslutning af en MMA-elektrodeholder, mens Robust Feed U6 også giver mulighed for kulbuefugning fra trådfremføringsenheden.

Læs mere


x

x

Loading..