ESAB's nyhedsarkiv

ESAB FORBEDRER TUBROD 15.13, DEN MULTRIFUNKTIONELLE TRÅD TIL SVEJSNING I ALLE POSITIONER

27 marts 2019

ESAB, som er verdensførende inden for svejse- og skæreteknologi, har gennemført to vigtige forbedringer af sin multifunktionelle Tubrod 15.13 tråd til svejsning i alle positioner: Charpy-slagsejheden til lavtemperatur-formål er nu væsentligt bedre, og tråden leveres også i en mindre diameter på 1,0 mm.

Læs mere


BESKYT DIT ÅNDEDRÆT: NY ESAB PAPR GIVER INTENSIV BESKYTTELSE

20 marts 2019

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret det nye ESAB PAPR (Powered Air Purifying Respirator) system, der yder intensiv beskyttelse mod svejserøg og partikler ved svejsning, fugning og slibning.

Læs mere


ESAB INTRODUCERER BATTERIDREVNE, SKINNEMONTEREDE TRAKTORER TIL MEKANISEREDE MIG/MAG-SVEJSEOPGAVER

13 marts 2019

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret en komplet serie af mekaniserede svejsesystemer.. heriblandt Railtrac™ B42V (en skinnemonteret traktor med en ny pendlingenhed), Railtrac BV2000 (en skinnemonteret traktor til hårdsvejsning), Miggytrac™ B501 (kompakt, batteridrevet traktor og Miggytrac B5001 (kompakt, programmerbar traktor).

Læs mere


ESAB opgraderer FILARC PZ6113, den multifunktionelle, rutile rørtråd til svejsning i alle positioner

21 februar 2019

ESAB, som er verdensførende inden for svejse- og skæreteknologi, har opgraderet FILARC PZ6113, den multifunktionelle, rutile rørtråd til svejsning i alle positioner. Den subtile, men betydelige finjustering af sammensætningen har resulteret i en markant forbedring af hårdheden, og tråden leveres nu også i en mindre diameter for de brugere, som ønsker at svejse tyndere plader.

Læs mere


ESAB redesigner MXL-serien af MIG/MAG-brændere for forbedret industriel ydeevne

20 december 2018

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret sin udvidede og forbedrede serie af MXL MIG/MAG- brændere til industriopgaver. ESAB har boostet intermittensen fra 35 til 60 % og tilbyder nu et komplet udvalg af MXL gas- og vandkølede brændere beregnet til industriopgaver. Alle MXL-brændere har knækled og fjederstøtter, der forbedrer fleksibiliteten og reducerer belastningen af håndleddet. Et nyt håndtag med bedre ergonomi og bløde greb på 341, 411W og 511W modellerne øger komforten yderligere. Et fornyet frontdesign, der kan benytte de samme ESAB standard sliddele.

Læs mere


x
x

x

Loading..