Forrige
Næste

WeldQAS

WeldQAS styrker dig i form af realtids svejsekvalitetsanalyse til at forudsige kvaliteten af din svejsning, på tidspunktet for svejsningen. Dette tilføjede niveau af kvalitetssikring hjælper med at reducere omkostninger i produktionsprocessen,  ved omgående at identificere fejl og forhindre dyre reparationer.

Læs mere

 

WELDQAS FORDELE.

Fuldstændig trådløs – Registrerer svejseparametre online under svejseprocessen, uden at påsætte tilkoblinger på brænderhovedet.

Hypermoderne teknologi – WeldQAS bruger den mest moderne højopløsnings dataregistreringsteknologi og behandler avancerede produktionsdata ved brug af en signal-processor.

Unikke datapunkter – Påviser porer, gennembrænding, tråddefekter (MSG) og andre svejse uregelmæssigheder, ved hjælp af patenterede algoritmer og svejseparametre.

ThermoProfile scanner – Med dens patenterede ThermoProfile scanner, overvåger WeldQAS det termiske felt på svejsesømmen, når den nedkøles for at sikre kvalitet.

Central datalagring – Lagrer automatisk data på en central server, der giver dig let adgang til at evaluere og optimere din svejseproduktion.

Flere indstillinger – Tilgængelig som en kompakt version for enkle opsætninger eller som en effektversion (f.eks., kabinet, konsol) for komplekse anlæg med flere svejsebrændere. Data kan optages ved hjælp af sensorer, industrielle fieldbus-systemer eller strømkilde specifik bus kommunikation.

WeldQAS svejsekvalitet

 

SÆT WELDQAS I ARBEJDE

Tag det første skridt med WeldQAS og udfyld formularen nedenfor. En ESAB-repræsentant vil kontakte dig i løbet af kort tid for at tale om detaljerne.

* Skal udfyldes

x

x

Loading..