Forrige
Næste

Columbus® III


Et kraftfuldt programmerings- og indlejringssoftware, som forbedrer pladeudnyttelse, øger produktivitet og moderniserer arbejdsgangen.

Læs mere

 

VORES MEST BANEBRYDENDE UDGIVELSE NOGENSINDE.

Columbus 1.7 tilbyder mange nye egenskaber og opdateringer til at gøre programmering lettere og mere effektiv, inklusive:

  • Fuldt automatisk indlejring af partiordre på tværs af flere maskiner – kan udløses manuelt eller planlægges
  • Automatisk påvisning af dele, som vipper for at undgå sammenstød med brænder
  • Beregninger af produktionsdata baseret på data for værktøj og procesteknologi
  • Forbedret anvendelighed designet ved hjælp af aktuel kundefeedback

 

Columbus Nesting Software

OPTIMAL PLADEUDNYTTELSE

COLUMBUS EGENSKABER OG FORDELE.

Layout designer – Columbus layout designer administrerer problemfrit alle funktioner nødvendige for oprettelse af CNC-layouts eller indlejringer, med støtte for oxygen-brændstof, plasma, laser, og markeringsprocesser. Data lagres til omgående tilbagekaldelse for at hjælpe med at modernisere din arbejdsgang.

Jobstyring – Let opsætning af din tabel med jobs og under-samlinger. Jobstyring lagrer data om dele der anvendes til jobs og gør disse dele tilgængelige for layout designere til yderligere behandling. Du kan derefter oprette under-samlinger fra de lagrede dele og tilføje dem til andre jobs.

Automatisk indlejring – Vores fuldt automatiske sand-form indlejring maksimerer pladeudnyttelse, mens der automatisk oprettes indlejringer for at specifikke projekter, der anvender ethvert antal plader eller rester. Indlejring af flere brændere reducerer automatisk antallet af brændere der anvendes, når det er passende. Plader kan skiftes manuelt eller automatisk.

Skråskæring – Funktionen til skråskæring muliggør lige programmering af oxygen-brændstof, plasma og laser-skærpningshoveder. Vælg fra adskillige prædefinerede eller brugertilpassede skærpningsprofiler eller tilpas din egen. Programmerede skærpningsdele kan lagres for let genbrug på andre projekter.

Pladestyring – Definere og styre retvinklede og restplader med plade-manager. Anvend mange datafelter til at oprette en unik identifikation af hver plade – ligesom pladekopier – der tillader omfattende  sporbarhed. Ikke indlejrede pladeområder kan opdeles i ethvert antal restplader.

Problemfri IT-integration – Opbyg komplette import- og eksportrapporter der kan tilpasses, og som er fuldt kompatible med DataLeap ERP-grænsefladen. Integreres automatisk med din eksisterende ERP, CAD og inventar styringssystemer til at fjerne overflødige data. Du kan importere og eksportere alle produktionsdata fra Columbus-database relateret til ordrer, dele, ark og layouts til CSV-format eller til en Microsoft SQL serverdatabase, ligesom automatisk lave en liste over import- og eksportdele eller ordrer – inklusive geometri, hvis tilgængeligt.

Jobguide – Forøg produktiviteten betydeligt med jobguidens fuldt automatiske ordrebehandling og indlejring for at optimere maskinens planlægning af arbejdsbelastning. Dele sorteres efter materialer, tykkelse og anvendt proces og derefter indlejres de automatisk på den bedste tilgængelige skæremaskine, der tillader smartere anvendelse af materiale. Jobs kan planlægges frem i tiden og CSV- eller ERP-data kan automatisk importeres fra eksisterende systemer, hvilket hjælper dig med at spare tid og sikre datakvalitet.

 

SÆT COLUMBUS I ARBEJDE

Tag det første skridt med Columbus og udfyld formularen nedenfor. En ESAB-repræsentant vil kontakte dig i løbet af kort tid for at tale om detaljerne.

* Skal udfyldes

x

x

Loading..