Forrige
Næste

CutCloud


En førsteklasses skæringssoftwareplatform, der tillader dig at registrere, måle og kontrollere dine skæringshandlinger med realtid dataovervågning. 

Læs mere

 

VÆR MERE PRODUKTIV MED OVERLEGEN WEBBASERET SKÆRINGSSTYRING.

CutClouds webbaserede rapportering leverer opdaterede statusoplysninger, som fremhæver produktions- og kvalitetsbekymringer til at maksimere skæringskvalitet og produktivitet – alt sammen ved at anvende minimale beregningskilder og kræver ingen løbende vedligeholdelse eller support.  Den er let at installere, bruge og vedligeholde. CutClouds realtidsoplysninger kan tilgås fra enhver web-aktiveret enhed.

  • Avanceret produktions- og kvalitetsrapportering
  • Hurtig og pålidelig dataregistrering og dataoverførsel
  • Brugertilpasset software til automatisering af din arbejdsgang
  • Rapporter der kan brugertilpasses og skalerbar funktion
  • Realtidsovervågning

CutCloud-proces

CUTCLOUD OG SKÆRINGS SOFTWAREFUNKTIONER OG FORDELE.

Ordreberegning og håndtering – Beregn den bedste pris for dine kunder og maksimer din indkomst ved at afbalancere kraften i de sande proces- og maskindata. Behandl derefter hurtigt ordre ved automatisk at flytte ordredata til og fra ERP for reduceret leveringstid.

Import af geometri og tegninger – Importer let samlinger og gennemfør dele direkte fra CAD, inklusive 3D svejsekantforberedelser tilgængelige for SolidWorks, STEP, og mere.

Indlejring og pladestyring – Tildel teknologiindstillinger automatisk til at vælge den rigtige skæreteknologi for den bedste mulige delkvalitet, med fuldstændig fleksibilitet til brug af dele på forskellige materialer og maskiner. Automatisk indlejring sparer  tid og materialer.

Dataoverførsel til produktion – Opret og transporter automatisk skæringsfiler, udskrifter, indlejringsrapporter, og delmærkater til butiksgulvet, så du kan bruge mere tid på at skære og mindre tid på papirarbejde.

Produktionseffektivitet – Reducer mængden af nødvendig operatørtræning med vores automatiske maskinteknologiopsætning – tryk blot på den grønne knap og gå. Registrer og rapporter automatisk maskindata mens du kontrollerer produktionsprocessen i realtid, fra hvor som helst online. Eller opret uafhængige skæringsfiler (f.eks. skærpningskompensering).

Dataindsamling og efterberegning – Brug data og samlet proceskontrol til at tage de bedste administreringsbeslutninger. Kontrollér, at feedback og rapportering tilbage til ERP for en fuldt integreret løsning.

DIGITALT FORSTÆRKEDE SERVICES FOR FORUDSIGELIG VEDLIGEHOLDELSE.

Vores seneste digitalt forstærkede services overvåger udstyr i realtid for at forudsige, hvornår vedligeholdelsen finder sted, hvilket minimerer ikke planlagt nedetid og reducerer risikoen for uafsluttede jobs. Du kan omgående identificere og håndtere problemer, der kan påvirke skærekvalitet og ydeevne. Ved at udskifte dele i stedet for at reparere dem, kan du forlænge levetiden for dit udstyr og bruge vedligeholdelsespersonale mere effektivt, ved at fokusere på præventivt arbejde i stedet for reaktivt arbejde.

Check wear parts

KONTROLLER SLIDDELE

 

SÆT CUTCLOUD I ARBEJDE

Tag det første skridt med CutCloud og udfyld formularen nedenfor. En ESAB-repræsentant vil kontakte dig i løbet af kort tid for at tale om detaljerne.

* Skal udfyldes

x

x

Loading..