Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Forrige
Næste
Rebel is Here
x
x

Kontakt os formular

Tak for din interesse i Rebel. Udfyld nedenstående formular og du vil blive kontaktet af en ESAB repræsentant, som kan oplyse nærmeste forhandler.

x
Play

DEN MEST UTROLIGE TAG-MED-OVERALT, SVEJS-ALT-MASKINE.

Du ved ikke hvad en typisk dag er - hvordan det er at arbejde fra 8 til 16 ved et skrivebord. Du aner ikke, hvor du ender på dit næste job, men du ved, at du skal være klar til alt. Når det drejer sig om svejsning, betyder det enhver proces, enhver effekt, ethvert materiale, hvor som helst og hver gang. Mød Rebel. Maskinen der kan tages-med-overalt, svejse-alt og har alt hvad du skal bruge for at få arbejdet gjort - fra start til slut. Den er alt andet end typisk.

SANDHEDEN Hvor den kan købes
Sandheden

Sandheden

SYSTEMER BYGGET TIL OPGAVEN

Rebel EMP 215ic

Mange maskiner påstår at de er multifunktionelle, men er ikke meget mere end MIG maskiner i forklædning. Rebel er en ægte multifunktionel svejser, hvilket betyder at uanset om du MIG-svejser, svejser med rørtråd, elektrodesvejser (MMA) - selv de vanskelige 6010 cellulosebaserede elektroder - eller Lift TIG-svejser, så opfører Rebel sig som om, den var født til at køre den proces. Detaljer

Rebel EM 215ic

Kun MIG, ingen dikkedarer. For brugere der kun skal bruge MIG svejsning og som sætter pris på et traditionelt bruger panel, tilbyder ESAB Rebel EM 215ic til MIG, gasløs og rørtråds svejsning. Detaljer

Sandheden

Vildt smart teknologi.

Hvad enten du har svejset i to år eller 20, kan Rebel gøre dit arbejde lettere med sMIG (smartMIG). For nybegyndere er der en grundlæggende tilstand, der gør opsætningen enkel. For den erfarne, er der den eksklusive, indbyggede lysbuekontrol, som konstant overvåger din svejsning og tilpasser den for en uovertruffen svejsning, der kan gentages igen og igen, og som virkelig vil slå benene væk under dig. Oplev sMIG.

Sandheden

Klar til Alt.

Du ved aldrig, hvilken svejseproces dit næste job vil kræve, eller hvilken strøm du vil have til rådighed. Derfor har vi spækket Rebel med funktioner, som giver dig fleksibilitet til at tage den med overalt og svejse alt, så uanset om du har adgang til 120 V eller 230 V eller endog en generator, så kan Rebel klare det.

Sandheden

Uovertruffen sejhed.

Du er på arbejdspladsen, ude i marken og i værkstedet. Så du har brug for en maskine, som du nemt kan flytte rundt på og som kan tåle at blive brugt og slidt. Det kan Rebel. Med en robust, 5-grebs sikkerhedsbøjle, stålkonstruktion, samt IP23S-niveau beskyttelse, er der en grund til at den er en tag-med-overalt maskine. Desuden kommer den med en 3-års garanti.

Sandheden

Den samlede pakke.

Det kræver mere end en maskine at stille sig op og svejse. Så når du køber en Rebel, kan du forvente at alt det udstyr du har brug for, til at komme i gang, er med i pakken.

  • MIG-brænder med 2 ekstra 0,8 mm kontaktdyser
  • Returkabelkit og elektrodeholder
  • Gasslange med lynkobling
  • 200 mm spole 12.50 med 0,8 mm tråd
  • Trådruller for 0,6 - 0,8 - 1,0 mm tråd

Bemærk: Alt indhold er listet for EMP 215ic. Se venligst fanen Dokumenter og specifikationer for at få vist en komplet liste over pakkens indhold for EM 215ic (kun MIG) versioner.

GØR DET

GØR DET

Skift til ESAB. Sørg for at være blandt de første til at få fingrene i en Rebel, når den bliver tilgængelig, ved at tilmelde dig vores meddelelsesservice.

Hvor den kan købes
x
x

x

Loading..