Forrige
Næste

Vi introducerer den bærbare, kraftige Cutmaster 40.

Du fortjener den bedst mulige plasmaskærer, og derfor har vi skabt Cutmaster 40. Med en hidtil uset kombination af mobilitet og styrke overgår Cutmaster 40 forventningerne til en maskine i sin kategori.


Maksimal bærbarhed.

Cutmaster 40 har et helt nyt ergonomisk design og har den bedste bærbarhed i sin klasse – uden at gå på kompromis med ydeevnen. Den vejer kun 10 kg, er udstyret med flere greb og bærepunkter, der gør, at den tilmed føles lettere.

Maksimal bærbarhed

Utrolig ydeevne.

Cutmaster 40 har en usædvanlig styrke for en maskine af denne størrelse. Den legendariske 1Torch™ leverer kategoriens bedste gennemslag og skærekapacitet på hele 12 mm og en imponerende maksimal skæredybde på 16 mm. Med en formidabel 35 % intermittens ved 40 A takket være den spritnye køleteknologi, vil dine hænder give op, før maskinen gør det.

Utrolig ydeevne

Større fleksibilitet.

Den utroligt kraftige lysbue gør, at Cutmaster 40 kan anvendes i usædvanlige skærestillinger og stadig bibeholde skærekvaliteten. Den leveres med et komplet udvalg af forbrugsmaterialer, der er klar og parat til skæring og fugning, og kører ved 200-240 V indgangsspænding med automatisk justering af strømstyrken .

Større fleksibilitet

Seriøs holdbarhed.

Vi har placeret Cutmaster 40 i et velafprøvet industrikabinet for at sikre, at den kan klare nogle knubs og stadig fungere. Med en IP23-klassificering til al slags vejr, er Cutmaster 40 klar til at tage fat, hvor du har brug for det – i godt eller dårligt vejr, dag efter dag. Cutmaster 40 leveres også med de nye Black Series-forbrugsmaterialer, der holder op til 60 % længere, før de skal udskiftes.

Seriøs holdbarhed

Den bedste beskyttelse i branchen.

Cutmaster 40 bakkes op af ESABs brancheførende service og support, hvilket betyder, at hvis du har brug for hjælp, vil du være beskyttet af den mest omfattende garanti i branchen.

Den bedste beskyttelse i branchen

Er du klar til at vælge
denne maskine?

Spørg din forhandler om den bærbare,
kraftige, klasseledende Cutmaster 40 i dag.

x

Spørgsmål til

E-mail adresse
Telefonnr
x

x

Loading..