Vores vision og værdier

Vores vision og vores særlige værdisæt driver vores organisations succes og ånd. Hos ESAB, under Colfax-lederskabet, lever vi vores værdier. Vores vision og værdier hjælper os til at tage strategiske beslutninger, tildele ressourcer og fokusere vores valg hver eneste dag.

Vores vision

At være den førende globale leverandør af innovative svejse- og skæreløsninger indenfor metalindustrien.

Our Vision and Values

Vores værdier

  • Kunderne taler, vi lytter – Kundens stemme vil altid drive udviklingen af vores strategiske planer og tiltag.  Vi lever denne værdi ved at få kundernes input og forventninger ved enhver lejlighed og ved at skille os ud, hvad angår hvordan vi opfylder vores kunders ønsker.
  • Det bedste team vinder – Team-orienterede, involverede medarbejdere er vores mest værdifulde ressource, og det er vores lidenskab at tiltrække, udvikle og bibeholde de bedste talenter. Vi lever denne værdi på tre overordnede måder:1. Bygger det rette team – har de rigtige folk til at få arbejdet gjort;2. Skaber det rette miljø – sørger for, at lederne skaber et miljø, hvor alle medarbejdere kan bidrage, og3. Løber af med sejren – at have de rigtige folk og det rette miljø gør det meget lettere at løbe af med sejren!
  • Løbende udvikling (Kaizen) er vores levevis – Sætte banebrydende mål, eksperimentere og lære hver eneste dag, eliminere spild i vores forretningsprocesser og benchmarke de bedste, og derefter gøre dem bedre.  Vi lever denne værdi ved at forstå, at forandring er et must og benytter værktøjer til forbedring. For at leve denne værdi fremmer hver eneste ESAB-medarbejder et miljø med løbende læring og benytter Colfax Business System Tools, som er grundlaget for vores kultur.
  • Innovation definerer vores fremtid – Individuel og organisationsmæssig kreativitet fremdriver banebrydende ideer inden for teknologi, produkter, løsninger og processer.  Vi lever denne værdi ved at tilbyde differentierede kundeløsninger, skabe produkter og tjenester, der forbedrer livskvaliteten og miljømæssigt ansvar via kreativ tankegang og ved at forstå, hvad innovation medfører.
  • Vi konkurrerer om aktionærer baseret på vores præstation – For konsekvent at tiltrække og bibeholde loyale aktionærer skal vi levere de bedste resultater inden for branchen, hvad angår fortjeneste, driftskapital og pengestrøm.  Vi lever denne værdi ved at udvikle aggressive, men realistiske og målbare præstationsmål og konsekvent opnå etablerede mål.

Det kræver fokus, engagement og at leve vores værdier for at opnå succes for vores kunder, medarbejdere, aktionærer og samfund. Vores vision og værdier hjælper os med at tage strategiske beslutninger, fordele ressourcer og positionere os, således at vi kan yde de bedste resultater inden for branchen hver eneste dag.

x

x

Loading..