Vores fokus på miljøet

Bæredygtig udvikling indebærer at opfylde menneskelige behov uden at gå på kompromis med fremtidige generationers evne til at opfylde deres behov. Som en verdensleder inden for vores industri anerkender vi vores ansvar for at bevæge vores processer, produkter og vores branche mod bæredygtighed.  

ESAB har etableret og opretholder en miljø-, sundheds- og sikkerhedspolitik og miljø-, sundheds- og sikkerhedsvision og sætter koncernmål for centrale miljømæssige aspekter såsom at sænke energi- og vandforbruget og eliminere farlige stoffer. Vores livscyklusfremgangsmåde sætter os i stand til at afbalancere muligheder med risici og foretage valg, der tilfører værdi til vores økonomier, vores naturmiljøer og vores samfund.  

Et struktureret ledelsessystem er nøglen til at opretholde løbende forbedringer.

ESAB er det første globale svejsning selskab, der opnår en omfattende, ekstern certificering for de tre centrale ledelsesstandarder – ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 45001. Miljø-, sundheds- og sikkerhedsledelsessystemet og -certificeringen omfatter alle aktiviteter, mennesker og enheder inden for ESAB globalt.

Our commitment to the environment
x

x

Loading..