About ESAB

Hvad vi laver

ESAB er en verdensleder inden for produktion af svejse- og skæreudstyr og -forbrugsmaterialer. Vores innovative udstyr og løsninger, der er anerkendt verden over, er udviklet med input fra vores kunder og konstrueret med en global produktionsleders ekspertise og baggrund.


Vores vision og værdier

Vores vision og vores særlige værdisæt driver vores organisations succes og ånd. Hos ESAB, under Colfax-lederskabet, lever vi vores værdier. Vores vision og værdier hjælper os til at tage strategiske beslutninger, tildele ressourcer og fokusere vores valg hver eneste dag.Global tilstedeværelse

ESAB's rækkevidde strækker sig til næsten hver eneste nation i verden med over 8.700 medarbejdere og produktionsfaciliteter på tværs af 4 kontinenter.

Historie

ESAB's historie er svejsningens historie. Da vores grundlægger Oscar Kjellberg udviklede verdens første svejseelektrode i 1904, lancerede han et selskab, hvis innovation og ubøjelige standarder har bidraget til at skabe selve svejsningens historie.


Sikkerhed og miljø

ESAB er dybt engageret i at beskytte og forbedre sundheden og sikkerheden for de mennesker, vi arbejder med, og de miljøer, de arbejder i. Vi stræber også efter løbende at forbedre vores miljømæssige, sociale og økonomiske præstation.

DOWNLOAD ISO 9001, ISO 14001 and OHSAS 45001 Certification

Karrieremuligheder

ESAB sætter en ære i at være et fantastisk sted at starte eller fortsætte en karriere inden for fremstillingsindustrien. ESAB er med beliggenheder verden over et globalt selskab med en rig tradition inden for branchelederskab.

x

x

Loading..