Karrieremuligheder

ESAB Welding and Cutting Products sætter en ære i at være et fantastisk sted at starte eller fortsætte en karriere inden for fremstillingsindustrien. ESAB er med beliggenheder verden over et globalt selskab med en rig tradition inden for branchelederskab. ESAB tilbyder muligheder for forfremmelse, en pålidelig arbejdsatmosfære, generøse goder og meget mere.

Der er mange muligheder for at skabe en karriere hos ESAB i mange forskellige roller. Vi har en stærk, kundefokuseret kultur og søger løbende efter mennesker, som vil bidrage med værdi til vores virksomheder og til de produkter og tjenester, vi tilbyder.

ESAB er en arbejdsgiver, der står for lige ansættelse/positiv særbehandling, og diskriminerer derfor ikke som følge af race, farve, religion, national oprindelse, herkomst, køn, seksuel orientering, civilstand, veteranstatus, invaliditet eller alder i deres ansættelses- og personalepraksis og -procedurer.

Career Opportunities

Herunder finder du ledige stillinger der er i ESAB Danmark for øjeblikket.

Produkt-ingeniør på maskiner og tilbehør
Kolding

Vi søger en produktchef for maskiner og tilbehør med placering i Kolding.
Som produkt-ingeniør kommer du til at surporterer kunder, forhandlere og den danske salgs organisation med tekniske problemløsninger og forespørgsler på ESAB’ maskinprogram. Du bliver en central person i ESAB teamet med eget ansvarsområde. Du skal ydermere i samarbejde med den øvrige stab udarbejde strategier og følge disse op.

Hvordan det er at arbejde for ESAB

Team-orienterede, involverede medarbejdere er vores mest værdifulde ressource, og det er vores lidenskab at tiltrække, udvikle og bibeholde de bedste talenter. At opbygge det rette team og give dem det rette miljø at arbejde i fører til løsninger, der hjælper vores kunder med at vinde, hvilket også er en gevinst for os.


Hos ESAB finder du et multikulturelt arbejdsmiljø, der værdsætter ideer, belønner initiativ og opfordrer til involvering på arbejdspladsen og endvidere i samfundet. Dine muligheder for at lære, samarbejde og opnå dine mål har stort set ingen grænser.

Contact Us Kontakt

ESAB 

x

x

Loading..