Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Karrieremuligheder

ESAB Welding and Cutting Products sætter en ære i at være et fantastisk sted at starte eller fortsætte en karriere inden for fremstillingsindustrien. ESAB er med beliggenheder verden over et globalt selskab med en rig tradition inden for branchelederskab. ESAB tilbyder muligheder for forfremmelse, en pålidelig arbejdsatmosfære, generøse goder og meget mere.

Der er mange muligheder for at skabe en karriere hos ESAB i mange forskellige roller. Vi har en stærk, kundefokuseret kultur og søger løbende efter mennesker, som vil bidrage med værdi til vores virksomheder og til de produkter og tjenester, vi tilbyder.

ESAB er en arbejdsgiver, der står for lige ansættelse/positiv særbehandling, og diskriminerer derfor ikke som følge af race, farve, religion, national oprindelse, herkomst, køn, seksuel orientering, civilstand, veteranstatus, invaliditet eller alder i deres ansættelses- og personalepraksis og -procedurer.

Career Opportunities

" Herunder finder du ledige stillinger der er i ESAB Danmark for øjeblikket. Her kan du også finde kontaktoplysninger, hvis du vil ansøge om stillingen."

  

Distriktschef – salgsingeniør
Kolding- distrikt København, Sjælland og øerne

ESAB er en global virksomhed som er en af verdens ledende producenter af udrustning og tilsatsmateriale til svejsning og skæring. Vi søger nu en distriktschef til vor danske afdeling i Kolding, med salgsansvaret i København, Sjælland og øerne.

Dine arbejdsopgaver

Som distriktschef har du ansvaret for salg af svejsemaskiner, -tilbehør og tilsatsmaterialer i omtalte distrikt. Kunderne er store industrivirksomheder inden for metal- og stålindustrien, samt forhandlere/grossister til disse. Salget er både direkte salg til slutkunde og via forhandler i tæt samarbejde med disse. Du indgår i et team sammen med to sidestillede kollegaer i Jylland, som du vil få et tæt samarbejde med. Tjenesten indebærer en del rejseaktivitet i Danmark og ca. 10 rejsedage til udlandet om året.

  • Opsøge og finde nye salgsmuligheder på svejseområdet
  • Aktivt finde og bearbejde nye og eksisterende kunder via telefon og kundebesøg
  • Finde udviklingsmuligheder og konceptudvikle
  • Teknisk rådgivning til kunder Budgetansvar og resultatansvar
  • Eget kunde- og salgssansvar
  • Indgå tæt samarbejde med produkt ansvarlige i ESAB
  • Arbejde struktureret i vort CRM system

Læs mer>> 

 

 

 

Hvordan det er at arbejde for ESAB

Team-orienterede, involverede medarbejdere er vores mest værdifulde ressource, og det er vores lidenskab at tiltrække, udvikle og bibeholde de bedste talenter. At opbygge det rette team og give dem det rette miljø at arbejde i fører til løsninger, der hjælper vores kunder med at vinde, hvilket også er en gevinst for os.

Hos ESAB finder du et multikulturelt arbejdsmiljø, der værdsætter ideer, belønner initiativ og opfordrer til involvering på arbejdspladsen og endvidere i samfundet. Dine muligheder for at lære, samarbejde og opnå dine mål har stort set ingen grænser.

x
x

x

Loading..