Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

ESAB SmartBevel™-teknologi tilbyder en fuldstændigt integreret løsning for nemmere plasmaskærpning

12 januar 2018

ESAB Welding & Cutting har lanceret SmartBevel™ Technology for nemmere automatiseret plasmaprogrammering og nøjagtig skærpning med minimal indgriben fra operatøren. SmartBevel omfatter skærpningsdata og de fornødne geometriske kompenseringer til at skære V-, X-, Y- og K-skærpninger i stål, der er fra 6 til 50 mm tykt. I modsætning til konkurrerende systemer integrerer SmartBevel alle skærpningskompenseringer i CNC-maskinen for at forenkle programmering af skærpninger og for at give operatørerne mulighed for hurtigt og nemt at finjustere programmet på maskinen.

Mange plasmaskærpningssystemer er underudnyttede på grund af programmeringsproblemer. SmartBevel giver problemfri integration af plasma, CNC, software, højdekontrol, skærpningshoved og portalfunktioner, således at brugerne kan udnytte deres plasmasystem fuldt ud og maksimere produktiviteten.

De fleste skærpningssystemer kræver, at programmørerne kompenserer for brændervinkel, brænderhøjde, fugebredde og skærehastighed i emneprogrammet eller Nest. Det forhindrer operatørerne i at foretage de justeringer, der er nødvendige til at fremstille nøjagtige dele. For at foretage justeringer, skal operatøren gå tilbage til programmeringen og opdatere programmet eller Nest. Dette kan give et betydelig tidsspilde og er en forhindring i fremstillingen af kvalitetsdele.  

SmartBevel-teknologi forbedrer skærpning på to måder. For det første giver SmartBevel flere skærpningsdata af flere geometrier. Den muliggør en høj grad af automatisering af programvælgeren ved at inkorporere de bedste skæringssekvenser for skærpninger i ESABs Columbus® III CAD/CAM programmerings- og Nestingsoftware. For det andet sætter SmartBevel alle kompenseringsdata for skærpning ind i CNC-maskinen, ikke i programmeringssoftwaren. Derfor repræsenterer emneprogrammet eller Nest den reelle, ønskede geometri, uden skærpningskompenseringer. Dette eliminerer behovet for trial-and-error-programmering. I stedet kan operatørerne hurtigt og nemt udføre de nødvendige justeringer på maskinen. Operatørerne får mulighed for at kunne fremstille nøjagtige dele hurtigt og nemmere end med konkurrerende systemer.

SmartBevel-Teknologi fungerer sammen med ESABs systemer for plasmaskærpning og er udstyret med en Vision™ CNC-styringsenhed. For at optimere produktiviteten i skærpning, anbefaler ESAB at bruge deres nye DMX Automated Plasma Beveller, et næstegenerations-skærpningssystem, som forbedrer ydeevnen betydeligt takket været et enkelt, kompakt design. DMX Beveller er særdeles pålidelig og giver større sikkerhed og brugervenlighed (se DMX video). For flere oplysninger bedes du besøge esab-cutting.com/smartbevel.

ESAB Welding & Cutting Products er anerkendt som førende inden for svejsning og skæring. ESABs svejsematerialer, udstyr og tilbehør bringer løsninger til kunder i hele verden, lige fra hævdvundne svejsnings- og skæringsprocesser til revolutionerende teknologier inden for mekaniseret skæring og automatisering.

 

ESAB’s new SmartBevel Technology takes the guesswork out of plasma bevel cutting and reduces plasma bevel programming time from hours to minutes.
ESAB’s new SmartBevel Technology takes the guesswork out of plasma bevel cutting and reduces plasma bevel programming time from hours to minutes.
x
x

x

Loading..