Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Ny ESAB Sentinel A50 svejsehjelm tilbyder avancerede funktioner for øget operatørkomfort og produktivitet

10 marts 2017

ESAB, en af verdens førende inden for teknologier for svejsning og skæring, introducerer Sentinel™ A50, en højtydende automatisk svejsehjelm til sit sortiment af svejsehjelme.

Hjelmen radikale nye design omfatter ergonomisk hovedbeklædning og maksimal justerbarhed for øget produktivitet, funktionalitet og brugervenlighed. Sentinel A50s højteknologiske funktioner omfatter et justerbart 5-punkts hovedbånd, et 100 x 60 mm synsfelt, en eksternt aktiveret slibefunktion, et kontrolpanel med touchskærm i farver og en frontmonteret konveks beskyttelseslinse, der leveres i forskellige farver og kan udskiftes på 10 sekunder (se video).

"Den involverede teknologi anvender den samme teknologi, vi bruger hver dag, som i vores smartphones," siger Guy Shelverton, Global Product Manager ESAB. "Svejserne kan nu bruge denne teknologi til at gøre livet lettere og mere produktivt på arbejdspladsen."

Operatørerne vil straks bemærke den større komfort fra Sentinel A50s Halo™ justerbare 5-punkts hovedbånd. Det ergonomiske lavprofil design giver forbedret vægtfordeling med fem kontaktpunkter, herunder et centerpunkt, der giver maksimalt frirum for hovedet mens hjelmen er åben. De yderligere kontaktpunkter indfører omkring 500.000 forskellige kombinationer af indstillinger af hovedbeklædningen, fem gange mere end standardhjelme typisk giver.

Ud over den forbedrede hovedbeklædning, er Sentinel A50 udstyret med en avanceret automatisk svejsekassette i høj optisk klasse med et 100 x 60 mm synsfelt for bredere udsyn og bedre rumlig bevidsthed. Med sin 1/1/1/2 klassificerede svejsekassette kan svejsere være sikre på at Sentinel A50 giver et skarpt, klart og ensartet udsyn til smeltebadet. Ægte farveteknologi gør det muligt for operatørerne at få et bedre overblik over smeltebadet og området omkring, hvilket hjælper operatøren med at holde smeltebadet korrekt placeret under svejsning.

Høj funktionalitet

En slibetilstand aktiveres eksternt på hjelmens side inden slibning, så operatørerne ikke behøver at fjerne hjelmen når der skiftes fra svejsning til slibning. Slibetilstanden er let tilgængelig, og kan deaktiveres ved at holde knappen nede i to sekunder. Med en ekstern knap for slibetilstand, minimeres operatørens nedetid ved hurtigt skift mellem anvendelser uden at skulle ændre en intern kontakt på kontrolpanelet.

Sentinel A50 har en konveks frontbetjent udvending beskyttelseslinse, der ikke kun forhindrer opbygning af sprøjt, men også kan fjernes og udskiftes let. Beskyttelseslinsen, som er den vigtigste sliddel på en svejsehjelm, bliver hårdest udsat under svejsning; konstant sprøjt, gnister og varme skaber slitage på linsen og forhindre ordentligt udsyn. Den sfæriske hurtigmonterede beskyttelseslinse fjernes med et tryk på en enkelt knap. Udskiftning kan foretages på 10 sekunder, hvilket minimerer tid brugt på at udskifte dele.

Den sfæriske form af dæklinsen reducerer også de små fordybninger og huller, hvor svejsesprøjt samles og trænger ind, især ved oven-ned svejsning. En ridsefri belægning er påført dæklinsen for længere holdbarhed og for at sikre bedre modstand mod ridser.
Svejsere vil sætte pris på Sentinel A50s komplette touchskærm med baggrundsbelyst skærm i farver, der gør det let at læse ved svag belysning. Hjelmens interface er skarpt, intuitivt og aktiveres med kun én knap. Det enkle interfacedesign gør det muligt for svejsere at samle hjelmen op, tænde for indstillingerne og aktivere alt uden at behøve en brugermanual.

Hjelmens digitale linseteknologi giver også svejseren fuld kontrol til at justere mørkhedsgraden (5 til 13) og følsomheden. Interfacet indeholder otte hukommelsesindstillinger, som giver svejseren mulighed for at skifte mellem enhver anvendelse eller proces.

ESAB Welding & Cutting Products er anerkendt som førende indenfor svejsning og skæring. Kunder over hele verden udnytter fordelene ved at anvende hævdvundne processer til svejsning og skæring, revolutionerende teknologier indenfor mekaniseret skæring og automatisering, ESAB's svejsematerialer, udstyr og tilbehør. With its Halo headgear, the Sentinel A50 fits and feels like no other helmet.

Med Halo hovedbånd adskiller Sentinel A50 sig fra alle andre hjelme. Produktivitetsfremmende funktioner omfatter en eksternt aktiveret slibningsknap, en baggrundsbelyst LCD touchskærm, som brugere kan se under alle lysforhold, samt muligheden for nemt at udskifte beskyttelseslinsen på 10 sekunder

x
x

x

Loading..