Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

ESAB demonstrerer state-of-the-art svejse- og skæreteknologier på Schweissen & Schneiden 2017

21 juni 2017

ESAB Welding & Cutting vil give live og statiske demonstrationer af deres innovative udstyr til manuel og automatiseret svejsning og skæring på stand 10F04 i hal 10 på Schweissen & Schneiden, som finder sted i Düsseldorf, Tyskland fra den 25-29 september 2017. ESABs fremtrædende tilstedeværelse ved denne event giver muligheden for at lade gæsterne selv afprøve produkterne til manuel svejsning og skæring samt personligt beskyttelsesudstyr. Tekniske eksperter vil demonstrere automatiserede og Industri 4.0-løsninger og vil også besvare spørgsmål fra besøgende. Adskillige nye produkter får her deres europæiske og verdensomspændende debut.

Svejsning, skæring og banebrydende PPE-produkter

Siden deres introduktion sidste år har Rebel™ multiprocessvejsesystemer slået deres navn fast som branchens mest innovative maskiner i deres kategori. Rebels sMIG (smart MIG) funktion sætter brugerne i stand til at starte svejsningen – med en ekstremt stabil lysbue og minimalt svejsesprøjt – blot ved at vælge materialetykkelse og tråddiameter. Besøgende på standen bør selv opleve sMIG på egen hånd for at opdage, hvor godt denne teknologi virker; sMIG sætter selv begyndere i stand til at opnå gode resultater med mindre erfaring, og den sætter erfarne svejsere i stand til at minimere opsætningstiden og afslutte opgaverne hurtigt.

For dem, der har behov for at MMA- og TIG-svejse på montageopgaver vil ESAB tilbyde hands-on demonstrations af Renegade™ invertere, som giver ekstrem ydelse i et kompakt format. De vejer 15 kg, måler 320 x 200 x 460 mm og har et output på 300 amp ved 40% intermettens. Som en næste-generations inverter, giver Renegade førsteklasses kontrol med en mere stabil lysbue, mindre sprøjt og forbedret start og -stop samt muligheden MMA-ydelse for cellulose- og lavhydrogenelektroder.

ESAB Cutmaster® 60i er en manuel plasmaskærer som vejer 16,8 kg og giver et nominelt output 7,6 kW ved 50% arbejdsbelastning ved 60A. Den giver et anbefalet produktionssnit på 16 mm, har en maksimal skæredybde på 38 mm og har den højeste skærehastighed for enhver materialetykkelse i sin klasse. De unikke egenskaber omfatter et lysstærkt LED display i overstørrelse, gasoptimeringsteknologien understøtter fremragende skærekvalitet og -ydelse gennem præcis regulering af lufttrykket og dens evne til at bevare en lang lysbue er enestående for dens klasse. Cutmaster 60i systemet omfatter den nye SL60QD™ 1Torch®, som har en hurtig lynkoblingsfunktion, der giver mulighed for udskiftning af enten brænderhovedet eller kablerne, og mindsker udgifterne i forhold til udskiftning af begge dele samlet.

Efter introduktionen tidligere på året af Sentinel™ A50 svejsehjelmen vil ESAB introducere Sentinel A50 Air, som omfatter en turbodrevet, filtrerende luftforsyning (PAPR - Powered Air Purifying Respirator). Sentinel er den måske mest efterspurgte svejsehjelm på markedet, grundet dens iøjnefaldende visuelle design, det innovative berøringsfølsomme kontrolpanel og det justérbare fem-punkts Halo™ hovedbånd. Det ergonomiske, lavprofil design giver forbedret vægtfordeling med fem kontaktpunkter, herunder et centerpunkt, der giver maksimalt frirum for hovedet mens hjelmen er åben.

Data og produktivitet

ESAB demonstrerer sit engagement i Industri 4.0 og behovet for at hjælpe kunderne med at automatisere aktiviteter i forbindelse med svejseprocessen, og demonstrere sit prisbelønnede WeldCloud™ online datahåndteringssystem ved halvautomatisk og robotstyret svejsning. Ved hjælp af en tablet eller en touchscreen viser ESAB-eksperter, hvordan WeldClouds kraftfulde applikationer og analyseværktøjer muliggør rapportering i realtid og større indsigt i svejsedata.

Til mekanisk skæring er Weldcloud™ Cut en web-baseret applikation med muligheden for at kombinere Columbus™ CAD / CAM nesting data og DataLeap™ produktionsdata. Da ESAB bruger en åben arkitektur, kan WeldCloud Cut og WeldCloud sammenkæde alle produktionsdata i en virksomhed på tværs af alle afdelinger. Drifts-, maskin- og kvalitetsstyringsdata opsamles, så det giver fuldstændig gennemsigtighed i produktionsgangene, herunder ordrebehandling, procestider og mere. Dermed kan brugerne straks kan se, hvor optimering er mulig.

Industrielle svejsedemonstrationer

For større produktivitet og bedre kvalitet ved pulserende MIG / MAG svejsning i aluminium, vil ESAB demonstrere sin opgraderede Aristo® MIG 4004i Pulse strømkilde, forbedret Aristo Feed 3004 trådfremføringsenhed og det nye MA25 Pulse panel til aluminium. Den yderst intuitive MA25 Pulse leveres med 30 præprogrammerede synergiske linjer til aluminiumtråd og bruger ikoner, trykknapper og digitale displays til at forenkle brug og fjerne sprogbarrierer.

ESAB vil også demonstrere PURUS™, en næste generation af massivtråd til stål specifikt sammensat til at reducere efterbehandling af sprøjt og silicium-øer. Ved at skifte til PURUS premium MIG-wire kan brugerne reducere efterbehandling efter svejsning og ikke-planlagt nedetid i forbindelse med sprøjt, reducere eller eliminere nedetid for fjernelse af silicium-øer ved multi-pass svejsning og reducere eller eliminere kvalitetsproblemer grundet maling.

PURUS vil blive fremvist i et Marathon Pac™ system som led i ESABs robot-svejsedemonstration med Aristo MIG U5000iw strømkilde. Med dette system opnår kunderne fleksibilitet til at anvende enhver MIG / MAG-proces, der er til rådighed, herunder pulserende MIG.

Yderligere automatiserede udstillinger omfatter live UP svejsning (SAW) med ESABs patenterede ICE™ -teknologi (Integrated Cold Electrode), som er indførelsen af en kold tråd i en tvillingetrådsproces. Denne live demonstration er med ESABs Gantrac 300 kolonne- og bomsystem, Aristo 1000 AC / DC strømkilde og BlockPacs på OK 10.62 flux. Med ICE kan brugerne øge hastighederne med op til 50 procent i forhold til almindelige UP svejsning. En anden live demonstration er med ESABs OK Band-serie af 30 mm rustfrit stålstrips og pålægning-system, der giver en fleksibel og økonomisk måde at pålægge et korrosionsbestandigt beskyttende lag af rustfrit stål eller højlegeret metal i ulegeret- eller lavtlegeret stål.

Mekaniseret skæring

ESAB vil demonstrere flere nye teknologier og produkter til automatiseret plasmaskæring på Suprarex™ HDX, en kraftig og ekstremt holdbar gantry-skæremaskine med imponerende positioneringshastighed. ESAB vil fremvise sit eksklusive Direct Multi Axis bevægelsesskæringssystem (DMX), en ny måde at styre skråsnit på, der reducerer kompleksiteten og forbedrer ydeevnen. Den nye DMX Beveller leverer høj driftssikkerhed og maksimal oppetid gennem et simpelt design med færre bevægelige dele. Advanced Collision Sensing tilbagestilles automatisk efter brænderhovedcrash, og kræver ikke en justeringskontrol. DMX Beveller er nem at bruge på grund af ESABs Smart Bevel Technology, der også får sin verdensomspændende debut. Smart Bevel fjerner gætteri fra plasmaskæring, forenkler skråsnit og leverer konsekvente og nøjagtige resultater.

Som strømkilde til ESABs live skæring, bruger ESAB sine iSeries plasmaskæringsstrømkilder, der blev introduceret i Europa sidste år. Modellerne findes i 100 til 400 amp konfigurationer til skæring af plader op til 50 mm godstykkelse og har alle et fælles kabinet og komponenter samt StepUp™ teknologi, hvilket giver brugerne mulighed for at øge output fra 100 ampere hele vejen op til 400 ampere ved at tilføje ekstra inverterblokke. iSeries sænker omkostningerne pr. snit ved at bruge XTremeLife™ sliddele til skæring ved 300 og 400 ampere, hvilket kan sænke driftsomkostningerne op til 30 procent på ulegeret stål.

ESAB Welding & Cutting er anerkendte som førende indenfor svejsning og skæring. Kunder over hele verden udnytter fordelene ved anerkendte processer til svejsning og skæring, revolutionerende teknologier indenfor mekaniseret skæring og automatisering, ESAB's svejsematerialer, udstyr og tilbehør.

Sentinel and Renegade
x
x

x

Loading..