Ny ESAB Renegade ES 300i MMA/LiveTig svejser giver mere kraft i bærbar pakke

20 februar 2017

ESAB Welding & Cutting Products har annonceret afsløringen af sin nye Renegade ES 300i MMA (SMAW)/LiveTig (GTAW)-svejser. Denne inverter-baserede MMA/TIG-maskine tilbyder ekstrem effekt i et kompakt format: den vejer 15 kg, måler 460 x 200 x 320 mm og har en maksimal udgang på 300 ampere ved 40 % intermettens. Med nemt tilgængelige greb foran, bagpå og ovenpå har operatøreren mange muligheder for nemt at flytte maskinen. Operatørerne kan let passere forhindringer, klatre op ad stiger, passere mandehuller og løfte enheden op på stativer, hvilket gør Renegade til en optimal svejsemaskine til anvendelser såsom skibsværfter, byggeri, rør, reparation og vedligeholdelse eller tung fabrikation.

"Renegade er en næste generations svejsemaskine til montage, og tilbyder mere effekt og et design, der er lettere at flytte rundt på enhver arbejdsplads," siger Martin Freibergs, Business Product Manager – Arc Equipment, ESAB. "Når Renegade ikke kan placeres ved siden af arbejdsstedet, muliggør dens høje effekt bruge af kabler på op til 100 m, og en fjernregulering giver operatøren rækkevidde med ekstrem nøjagtighed over store afstande."

For yderligere fleksibilitet på arbejdspladsen, giver den automatiske spændingsmåler maskinen mulighed for at acceptere trefaset primære spænding fra 230V til 480V ± 10 procent.

Renegades unikke greb anvendes også til nem og sikker opbevaring af svejsekablerne, så operatører hurtigt kan pakke sammen ved at vikle kablerne rundt om grebene og låse dem med den specielle skulderrem. Renegade robuste kompositkabinet er designet til at modstå de hårdeste miljøer og mere mekanisk påvirkning end nogen anden maskine på markedet.

Effekt og ydeevne

Renegade har et strømstyrkeinterval fra 5 til 300 ampere, herunder LiveTig til TIG-svejsning, hvor der ikke kan bruges HF-tænding. Renegade kan svejse med elektroder på op til 6 mm og har kulfugekapacitet på op til 4,8 mm fugekul, hvilket gør den til den mest kraftfulde svejser i sin vægtklasse.

Funktioner inkluderer Justerbar hot start, en proces, der giver optimal energi under startsekvensen, forbedret ydeevne ved lysbuestart og reducerer risikoen for at elektroden 'klistrer'. Tilsvarende giver funktionen Justerbar Arc Force det muligt for operatøren at justere lysbueegenskaberne for at finde den rette balance mellem lysbuekontrol, indbrænding og udseende af svejsesøm. Indstillinger kan gemmes i en af tre hukommelsespladser.

"Som næste generations inverter, giver Renegade førsteklasses kontrol for en mere stabil lysbue, mindre sprøjt og forbedret lysbuestart og -stop," siger Freibergs.

ESAB Welding & Cutting Products er anerkendt som førende indenfor svejsning og skæring. Kunder over hele verden udnytter fordelene ved at anvende hævdvundne processer til svejsning og skæring, revolutionerende teknologier indenfor mekaniseret skæring og automatisering, ESAB's svejsematerialer, udstyr og tilbehør. 

 

Den nye ESAB Renegade MMA/TIG inverter vejer 15 kg, producerer op til 300 ampere ved 40% intermettens og tilbyder yderligere funktioner, der gør den ideel til svejseopgaver i industrielle områder.

x
x

x

Loading..