This site uses cookies and other tracking technologies to provide you with our services, enhance the performance and functionality of our services, analyze the use of our products and services, and assist with our advertising and marketing efforts.

Cookie Policy   Privacy Notice

ESAB tilbyder iSerien af automatiserede plasmastrømkilder for plasmaskæring med høj præcision

23 november 2016

ESAB har lanceret iSerien af strømkilder til automatiseret plasmaskæring, som en del af det integrerede system af komponenter, som fører til højere produktivitet og lavere omkostninger. "iSerien er den mest avancerede strømkilde der er til rådighed i dag," siger Laszlo Hullam, Global Plasma Automation. "Denne næste generation giver ikke blot en fremragende pris-ydelse, men gør det også muligt at opgradere enheden efterhånden som du vokser."

Højere produktivitet og uovertruffen skærekvalitet

Med HeavyCut® teknologi til at forbedre skærekvaliteten og præcisionsydeevnen, gør iSeriens uovertrufne skærekvalitet det muligt at tage emner direkte fra skærebordet til svejsning, maling og montering uden dyre efterbehandlinger. Det giver også hulslåningskapacitet på op til 50 mm ved 400A på alle materialer, herunder aluminium og rustfrit stål. iSerien giver skæringer der opfylder ISO klasse 3 eller bedre på ethvert materiale op til 50 mm tykt, hvilket mærkbart reducerer kantbehandling og behovet for efterbehandling.

WMS™ (Water Mist Secondary) processen, der bruger nitrogen som plasmagas og almindeligt postevand til afskærmning, giver en uovertruffen skærekvalitet og en lavere omkostning pr. skæring for ikke-jernholdige materialer. På rustfrit stål, skærer WMS-processen op til 300 % hurtigere og reducerer udgiften pr. skæring med 20 % eller mere i forhold til systemer, der anvender argon-hydrogen som plasmagas.

Sænk omkostninger ved tykkere skæringer

iSerien sænker også omkostningerne pr. skæring med XTremeLife™ for skæring ved 300 og 400 ampere. Disse forbrugsdele anvender et multipelt hafniumindsæt i stedet for blot et enkelt indsæt og har en todelt spids, der er køligere. Bedre køling forlænger levetiden og forøger skærepræcisionen over spidsens levetid, især ved hulslåning ved højere strømstyrker. Disse kombinerede funktioner kan reducere driftsomkostningerne med op til 30 procent på sort stål, hvilket igen reducerer skæreomkostningerne pr. meter.

Fleksibilitet

iSerien er tilgængelig fra 100 til 400 amp konfigurationer til at skære plader på op til 50mm tykkelse. Alle modeller har et fælles kabinet og komponenter, samt StepUp™ modulær teknologi, hvilket giver brugerne mulighed for at øge outputtet fra 100 ampere hele vejen op til 400 ampere ved at tilføje inverterblokke. Det modulopbyggede design minimerer reservedelslageret og reparationstiden. Et LED fejldisplay viser maskinens status for at fremskynde fejlfinding og hvis en inverterblok fejler, kan man fortsætte med de resterende blokke.

"iSeriens automatiserede plasmaskærer arbejder på samme måde, som vores kunder arbejder - intelligent," siger Hullam. "Evnen til at tilføje inverterblokke betyder at producenter aldrig behøver at bekymre sig om at købe et system, som ikke har tilstrækkelig kapacitet til at opfylde fremtidige behov". 

ESAB Welding & Cutting Products er anerkendt som førende indenfor svejsning og skæring. Kunder over hele verden udnytter fordelene ved at anvende hævdvundne processer til svejsning og skæring, revolutionerende teknologier indenfor mekaniseret skæring og automatisering, ESAB's svejsematerialer, udstyr og tilbehør. 

iSeriens automatiserede plasmaskæringssystemer har StepUp™ modulær teknologi, der giver slutbrugere mulighed for hurtigt og nemt at øge skærekapaciteten.

iSeriens automatiserede plasmaskæringssystemer har StepUp™ modulær teknologi, der giver slutbrugere mulighed for hurtigt og nemt at øge skærekapaciteten. Vist her installerer en tekniker en 100 amp inverterblok for at skabe et 400 amp system.

x
x

x

Loading..