This site uses cookies and other tracking technologies to provide you with our services, enhance the performance and functionality of our services, analyze the use of our products and services, and assist with our advertising and marketing efforts.

Cookie Policy   Privacy Notice

ESAB lancerer Rebel™, et multifunktionelt svejsesystem, der giver svejsning af industrikvalitet, i en kompakt og transportabel pakke

14 juni 2016

ESAB introducerede i dag Rebel EMP 215ic, et 120 V-230 V, CC/CV svejsesystem, der giver ægte multifunktionel ydelse, fleksibilitet, lav vægt, mobilitet og et banebrydende brugerinterface. En unik sMIG ("smart MIG")-funktion gør det muligt for brugerne at starte MIG-svejsning - med en yderst stabil lysbue - blot ved at indstille metaltykkelse og tråddiameter. I modsætning til konkurrerende enheder, behøver du ikke at indtaste oplysninger for blandingen af beskyttelsesgas.

Rebel giver lysbuesvejsning af industrikvalitet for MIG-svejsning, svejsning med rørtråd, Lift TIG- og elektrodesvejsning, samt fremragende ydeevne med de vanskelige E6010-elektroder. Faktisk tilskynder ESAB, at man foretager sammenligningstests, side om side, og mener at Rebel vil give en fantastisk oplevelse til svejsere på alle niveauer.
Rebel har to driftstilstande, Grundlæggende og Avanceret, hvilket gør svejsning lettere for begyndere eller lader de mere erfarne finjustere parametre. Brugere interagerer med Rebel med et unikt interface, der kombinerer justering af traditionelle svejseparametre med en funktionaliteten lignende en smart phone (faktisk bruger det 4,3" store farvedisplay samme tynd-film transistor-LCD-teknologi, der findes i smartphones). Ingen anden svejser kombinerer denne grad af enkelhed, effektivitet og kontrol.

Rebel kan anvende 100 og 200 mm trådspoler, kører tråde med 0,6 til 1,0 mm i diameter og giver brugerne mulighed for at køre med 230V til 120V netspænding. Rebel vejer 18 kg, måler 584 x 229 x 406 mm og har en 5-grebs sikkerhedsbøjle og stålkonstruktion, der integrerer forsiden, bagsiden og top panelerne, hvilket giver bedre holdbarhed til beskyttelse af interne komponenter.

Når der tilsluttes 230V netspænding, giver enheden en MIG-effekt på 20 til 220 ampere, en elektrodeeffekt på 30 til 180 ampere og en TIG-effekt på 5 til 240 ampere. Anvendelser omfatter bilreparation og restaurering, vedligeholdelse og reparation, mekaniske entreprenører, byggeri, landbrug, træningsfaciliteter og blik/VVS.

Enheden leveres klar til MIG- og TIG-svejsning. ESAB inkluderer en professionel MXL 200 MIG-brænder, elektrodeholder og returkabelkit (3 meter), en 4,5 meter gasslange med lynkobling til maskinen, en 200 mm 0,8 mm OK 12.50 svejsetråd og kontaktdyser og trådhjul for tråde mellem 0,6 og 1,0 mm. 

"Rebel EMP 215ic er den mest utrolige maskine der kan gå-hvor-som-helst og svejse alt på markedet. Brugerne skal opleve denne maskine for at tro på hvor god den er," siger Martin Freibergs, Product Business Manager – Arc Equipment, ESAB Europe. Rebel giver en enestående multifunktionel lysbuekvalitet, fordi vi forbedrede styrealgoritmerne fra vores industrielle systemer, såsom Warrior™ og Aristo®, samlede input fra den virkelige verdens svejsere og indarbejdede derefter denne viden i designet for Rebel".

Det smarteste styresystem

Rebels brugergrænseflade kan indstilles til 22 forskellige sprog og er tilgængelig for salg på det europæiske marked. Displayet indeholder en indbygget brugsanvisning med grafik og tekst til at hjælpe med opsætningen af svejseprocessen, såsom for tilslutning af svejse- og stelkabler til de korrekte terminaler, samt til at bestille reservedele. Skærmen lader brugerne vælge svejsetilstanden, samt indstille og kontrollere alle funktioner.

Med Rebels sMIG("smart MIG")-funktion kan brugeren starte MIG-svejsning ved at indstille godstykkelsen og vælge tråddiameteren. Rebel vil automatisk tilpasse sig til ethvert almindeligt stål, rustfrit stål, krom-moly- eller aluminiums metal og gasblanding og giver en stabil MIG-lysbue. sMIG-funktionen giver brugerne mulighed for at svejse tykkere eller tyndere metal ved at hæve eller sænke trådfremføringshastigheden, samt at øge eller mindske vulstprofilen ("krone") ved at forøge eller mindske spændingen ("justering"). Svejsere kan også justere induktansen for at finindstille lysbuestabiliteten og kontrollere sprøjt. Mens brugere justerer én parameter, justerer sMIG automatisk andre for at holde MIG-lysbuen stabil. 

Ved hjælp af en eksklusiv, indbygget algoritme, overvåger sMIG brugerens teknik og tilpasser kontinuerligt MIG-udgangen for at levere en stabil lysbue og uovertrufne, ensartede svejsninger. "sMIG tager smart til et niveau der aldrig er set før i branchen", siger Freibergs. "Erfarne svejsere blive produktive hurtigere, og uerfarne svejsere producerer kvalitetssvejsninger på kortere tid. sMIG-funktionen fjerner tvivlen om at svejse med forkerte indstillinger, så brugerne kan fokusere på god svejsebrænderteknik. Rebel giver brugerne tilliden til at svejse overalt, med en pakke der er klar til at svejse."

For de svejsere, der foretrækker traditionel MIG-svejsning og svejsning med rørtråd, giver Rebel brugeren mulighed for at indstille og justere trådfremføringshastigheden og spændingen, samt angive opstartshastighed (krybestart), justere tilbagebrændingskontrol og programtimere til punktsvejsning og hæftesvejsning. Ved svejsning, skifter styringen til visning af strømstyrke og spænding.

Eftersom forskellige typer MMA-elektroder kræver forskellig styring, lader Rebel brugerne optimere ydeevnen ved at vælge én af to indstillinger: Cellulosebaserede elektroder (E6010, E6011) eller alle andre elektroder (E70XX, E308, E309, E316). For yderligere at finjustere ydeevnen, har Rebel justerbar lysbuekraft og varmstartstyring.
Med TIG-svejsning (ligesom MIG-svejsning), kan brugerne vælge enten 2T/4T-styring; 2T for standardoperation og 4T for en holdefunktion, som reducerer træthed i hånden.

To Rebel-modeller

ESAB tilbyder to Rebel-modeller. Den fuldt udstyrede Rebel EMP 215ic tilbyder alle de overnævnte funktioner. Rebel EM 215ic giver udgange for MIG-, sMIG-svejsning og svejsning med rørtråd og har et mere traditionelt interface med digitale målere (kommer snart).
ESAB svejsnings- & skæringsprodukter er en anerkendt leder inden for svejsning og skæring. Fra hævdvundne processer i svejsning og skæring til revolutionære teknologier inden for mekaniseret skæring og automatisering, bringer ESAB's fyldmetaller, udstyr og tilbehør løsninger til kunder over hele kloden. For mere information, besøg www.esab.dk/dare.

ESAB Rebel EMP 215ic bringer innovativ teknologi, såsom sMIG-styring (

x
x

x

Loading..