Dette site benytter cookies og anden tracking-teknologi for at levere services, forbedre ydelse og funktionalitet af vores services, analysere brugen af vores produkter og services, og assistere i vores annoncerings- og markedsføringsaktiviteter.

Cookiepolitik   Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Ny Cutmaster™ 60i plasmaskærer med det højeste forhold effekt/vægt og tydeligt display

19 januar 2018

ESAB® Welding & Cutting Products har annonceret, at det nye Cutmaster® 60i 60i håndholdte, plasmaskæresystem nu er på markedet.

Cutmaster 60i vejer 16,8 kg og har en nominel udgangseffekt på 7,6 kW ved 50 % intermittens ved 60 A. Den giver et anbefalet snit på 16 mm, har en maksimal skæredybde på 38 mm og har den højeste skærehastighed for enhver materialetykkelse i sin klasse.

"Vi har designet the Cutmaster 60i så den har branchens bedste forhold effekt/vægt i sin klasse", siger Michelle Chamberlain, Director - Global Manual Plasma Product Development, ESAB. "Brugerne vil øjeblikkeligt lægge mærke til det overdimensionerede og tydelige LED-display, som i et enkelt blik giver flere oplysninger, der kan ses tydeligere og på afstand. Displayet giver intuitivt og øjeblikkeligt den nødvendige feedback til optimering af parameterindstillinger og skærekvalitet. Dens evne til at bevare en lang lysbue er enestående for dens klasse, hvilket især er nyttigt i ubekvemme stillinger og øger brugervenligheden ved fugning. Samlet set, giver 60i den mest tilfredsstillende brugeroplevelse, der findes, uanset anvendelsen".

Cutmaster 60i systemet omfatter den nye SL60QD™ 1Torch®, som byder på en lynafkoblingsfunktion, der giver mulighed for selektiv udskiftning af enten brænderhovedet eller kablerne, og mindsker udgifterne i forhold til udskiftning af begge dele samlet, hvilket er nødvendigt med brænder-/hovedsamlinger i ét stykke. Som en del af den gennemtestede 1Torch-familie med patenteret SureLok®-teknologi, er sliddele let tilgængelige.

Ejeromkostningerne reduceres ved at mindske antallet af nødvendige sliddele på lager samt det laveste antal udskiftelige sliddele, hvilket giver hurtigere omstilling til lavere pris.
Gasoptimeringsteknologien understøtter en fremragende skærekvalitet og -ydelse ved præcis regulering af lufttrykket, men tillader også brugerne at justere trykket af gastilførslen manuelt, som de ønsker. Når brugerne indstiller strømstyrke, driftsmåde, brændertype og tilføjer brænderlængder til at forlænge rækkevidden med yderligere 7,6 m, 15,2 m eller 22,9 m, vil maskinens farvedisplay vise anbefalede indstillinger af gastrykket, som sikrer en optimal skæringspræstation (se set-up tips video).

"Forkert gastryk er en almindelig årsag til dårlig skæreydelse, og gasoptimeringen vejleder brugerne til at overvinde dette problem", siger Chamberlain. Der er ligeledes en indikator på frontpanelet, som viser, hvornår en del er udtjent, og som lader brugerne vide, hvornår det er tid til at udskifte sliddele, for at de kan bibeholde skæringsproduktivitet og -kvalitet. Frontpanelet viser også andre systemoplysninger, som for eksempel manglende stramning af gaskoppen.

"Vi har designet Cutmaster 60i til brugere, der både arbejder i værkstedet og i marken", siger Chamberlain. "Det lave ampereforbrug vil især gavne små værkstedsbrugere, der måske ikke har så mange amp. til rådighed som på et industrianlæg". De typiske brugere spænder fra generel fremstilling til fabrikation i marken landbrug, byggeri, vedligeholdelse og reparation, bilkarrosserier og -rammer, HVAC og uddannelsesskoler.
I stedet for et enkelt greb eller en sikkerhedsbøjle, er Cutmaster 60i designet med fire greb, hvilket gør det lettere at løfte enheden ind og ud af opbevaringspladsen og bære den rundt på arbejdsstedet. Grebene, der har bestået omfattende faldtests på flere slagpunkter, betyder øget beskyttelse, skaber en smallere profil for lettere opbevaring og gør det nemt for brugerne en at vikle returkablet og brænderen omkring enheden, når den skal flyttes. Returkablet er nu udstyret med en standard DINSE-forbindelse på 50 mm for hurtig opsætning og nedtagning. Luftfiltret og indgangsstrømkablet kan ligeledes udskiftes via nem adgang på bagsiden, hvilket forenkler og forbedrer operationerne set ud fra perspektivet for total produktiv vedligehold (TPM).

Ud over Cutmaster 60i, omfatter serien Cutmaster 80, 100 og 120, som har en række fælles egenskaber Disse omfatter en rørformet "beskyttelsesbøjle", der beskytter strømforsyningens for- og bagside, hvilket gør apparatet mere holdbart og samtidig nemmere at bære. En udløserlås aflaster hånden under længere skæringer, fordi operatøren kan slippe udløseren, mens systemet fortsætter med at skære. Farvekodede LED-lys på frontpanelet angiver tryktilstand og opsætningsfejl. Genstartfunktionen med autopilot (Auto Pilot Restart) genantænder pilotlysbuen under skæring af materialer som gitre og trådhegn. Hver enhed er som standard udstyret med branchens førende 1Torch-brænder (6,1 m eller 15,2 m kabel), men accepterer også mekaniserede og automatiske brændere. Mulighederne for primæreffekt er 50/60 Hz, 400 V, trefaset CE-enhed.

Produktets fremhævede egenskaber inkluderer følgende:

  • ESAB Cutmaster 80 har et output på 80 A, en ægte skæring på 25 mm og en grovskæring på 38 mm. Den vejer kun 19,5 kg.
  • ESAB Cutmaster 100 har et output på 100 A, en ægte skæring på 35 mm og en grovskæring på 45 mm og vejer 28,1 kg.
  • ESAB Cutmaster 120 har et output på 120 A, en ægte skæring på 40 mm og en grovskæring på 55 mm og vejer 28,1 kg.

ESAB Welding & Cutting Products er anerkendt som førende inden for svejsning og skæring. ESABs svejsematerialer, udstyr og tilbehør bringer løsninger til kunder i hele verden, lige fra hævdvundne svejsnings- og skæringsprocesser til revolutionerende teknologier inden for mekaniseret skæring og automatisering.

Cutmaster 60i
Den nye Cutmaster 60i har branchens bedste forhold effekt/vægt i sin klasse og er udstyret med en overdimensioneret brugergrænseflade, som viser flere oplysninger og således hjælper brugerne til at optimere skærekvalitet
x
x

x

Loading..