Nyheder

Nyheder fra ESAB

Hold dig opdateret om ESAB. Læs de seneste pressemeddelelser og artikler vedrørende ESAB.

ESAB afslører unikt og prisbilligt udvalg af F&G-hjelme til svejse- og slibeopgaver

ESAB Welding & Cutting Products har afsløret sit udvalg af F&G-hjelme, F20, G30, G40 og G50, som med deres flip-up visir giver en enestående dækning ved svejse-, skære- og slibeopgaver. Fra enkelheden og det høje beskyttelsesniveau i F20 til alsidigheden i G30 og de store indvendige visirer i G40 og G50 er udvalget af F&G-hjelme ESABs mest alsidige løsning på hjelmområdet til svejsning og slibning. Alle modeller kan udstyres med en "Luft"-enhed, hvilket vil sige et valgfrit ESAB PAPR-åndedrætsværn (Powered Air Purifying Respirator).

F20 er en hjelm med fast mørkhedsgrad, hvis letvægtsskal og bekvemme hovedtøj danner grundlaget for F&G-linjen. F20 har mineralglaslinse med ...

ESAB Welding & Cutting Products har afsløret sit udvalg af F&G-hjelme, F20, G30, G40 og G50, som med deres flip-up visir giver en enestående dækning ved svejse-, skære- og slibeopgaver. Fra enkelheden og det høje beskyttelsesniveau i F20 til alsidigheden i G30 og de store indvendige visirer i G40 og G50 er udvalget af F&G-hjelme ESABs ...

Læs mere

ESAB G Series regulatorer produceres nu i Europa

ESAB som er verdensførende inden for svejse- og skæreteknologier, har investeret kraftigt i en fabrik i Polen, for at kunne producere deres populære G Series tryk- og flowregulatorer til kunder i Europa. Nu hvor produktionen foretages tættere på dette vigtige marked, nyder kunderne godt af bedre lagerniveauer hos distributørerne og hurtigere leveringer af varer der ikke findes på lager (5-7 dage).

Det hypermoderne produktionsanlæg i Opole i Polen, er blevet udstyret med helt nye værktøjer, og anvender de nyeste processer. Yderligere kontrolleres og testes regulatorerne 100 % før afsendelse, så kunder sikres den højeste mulige kvalitet og sikkerhed.

G Series regulatorer har været på det ...

ESAB som er verdensførende inden for svejse- og skæreteknologier, har investeret kraftigt i en fabrik i Polen, for at kunne producere deres populære G Series tryk- og flowregulatorer til kunder i Europa. Nu hvor produktionen foretages tættere på dette vigtige marked, nyder kunderne godt af bedre lagerniveauer hos distributørerne og hurtigere leveringer ...

Læs mere

ESAB Rebel™ 235ic svejser tilbyder en uovervindelig kombination af styrke, bærbarhed og ydeevne

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret Rebel™ 235ic-serien af transportable, multifunktionelle svejsemaskiner for at udvide Rebel 215-serien, som blev lanceret sidste år.

Rebel 235 er multifunktionel og omfatter MIG/MAG, TIG og MMA. Den vejer kun 28,6 kg og med en nominel udgangseffekt på 230 A ved 25 % intermittens, har Rebel 235ic det bedste forhold effekt/vægt i sin kategori.

"Vores mål med Rebel 235ic var, at operatørerne kunne svejse en bred vifte af emner og tykkelser fra 0,8 til 9 mm", siger Martin Freibergs, Business Product Manager Industrial/Light Industrial Product Systems, ESAB. Rebel 235ic dækker hele området for brug af massiv tråd på 0,8 mm til overførsel ...

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret Rebel™ 235ic-serien af transportable, multifunktionelle svejsemaskiner for at udvide Rebel 215-serien, som blev lanceret sidste år.

Rebel 235 er multifunktionel og omfatter MIG/MAG, TIG og MMA. Den vejer kun 28,6 kg og med en nominel udgangseffekt på 230 A ved 25 % intermittens, har Rebel 235ic ...

Læs mere

Ny ESAB PURUS™ 42 massiv tråd reducerer reperationer, og leverer resultater, brugerne kan omsætte til penge

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret PURUS™ 42, en næstegenerations-massiv tråd, der er specielt sammensat til at reducere mængden af silicium øer og efterrensning af sprøjt. Den klassificeres som en AWS ER70S-6 EN/ISO G3Si1-tråd og leveres i diametre fra 0,8 til 1,6 mm.

"Vi forbedrede metallurgien i PURUS-tråd for at nedsætte samlinger af silicium, således at slaggen løsner sig af sig selv eller nemt kan børstes af", siger Mikael Mimer, Global Product Line Manager Solid Wires, ESAB. PURUS-tråd kan reducere efterrensning og ikke-planlagt nedetid i forbindelse med sprøjt, reducere eller eliminere nedetid for fjernelse af samlinger af silicium ved flerstrengssvejsning samt ...

ESAB Welding & Cutting Products har introduceret PURUS™ 42, en næstegenerations-massiv tråd, der er specielt sammensat til at reducere mængden af silicium øer og efterrensning af sprøjt. Den klassificeres som en AWS ER70S-6 EN/ISO G3Si1-tråd og leveres i diametre fra 0,8 til 1,6 mm.

"Vi forbedrede metallurgien i PURUS-tråd for at nedsætte ...

Læs mere


Kalender

Planlæg at besøge ESAB ved en kommende begivenhed. Se vores kalender for en komplet oversigt over messer og andre begivenheder i hele landet. Kig ind løbende for opdateringer i årets løb.

ESAB Products

E-nyhedsbrev

Hold dig ajour med de seneste svejse- og skærenyheder fra ESAB, sendt direkte til din indbakke. ESAB's nyhedsbrev er fyldt med nyheder og information om ESAB's produkter, kundeanvendelser, tekniske tip, særlige tilbud, kommende begivenheder og meget mere. Læs ældre nyhedsbreve her.

Abonner på ESAB's E-nyhedsbrev

Gå ikke glip af et eneste af ESAB's e-nyhedsbreve. De er gratis og leveres direkte til din indbakke. Abonner ved at udfylde denne formular.


x
x

x

Loading..