ESAB's nyhedsarkiv

Ny ESAB Sentinel A50 svejsehjelm tilbyder avancerede funktioner for øget operatørkomfort og produktivitet

10 marts 2017

ESAB, en af verdens førende inden for teknologier for svejsning og skæring, introducerer Sentinel™ A50, en højtydende automatisk svejsehjelm til sit sortiment af svejsehjelme. Hjelmen radikale nye design omfatter ergonomisk hovedbeklædning og maksimal justerbarhed for øget produktivitet, funktionalitet og brugervenlighed.

Læs mere


Ny ESAB Renegade ES 300i MMA/LiveTig svejser giver mere kraft i bærbar pakke

20 februar 2017

ESAB Welding & Cutting Products har annonceret afsløringen af sin nye Renegade ES 300i MMA (SMAW)/LiveTig (GTAW)-svejser. Denne inverter-baserede MMA/TIG-maskine tilbyder ekstrem effekt i et kompakt format: den vejer 15 kg, måler 460 x 200 x 320 mm og har en maksimal udgang på 300 ampere ved 40 % intermettens. Med nemt tilgængelige greb foran, bagpå og ovenpå har operatøreren mange muligheder for nemt at flytte maskinen.

Læs mere


ESAB tilbyder iSerien af automatiserede plasmastrømkilder for plasmaskæring med høj præcision

23 november 2016

ESAB har lanceret iSerien af strømkilder til automatiseret plasmaskæring, som en del af det integrerede system af komponenter, som fører til højere produktivitet og lavere omkostninger.

Læs mere


ESAB introducerer nye mig-puls systemer der er optimeret for svejsning på aluminium og rustfrit stål

11 november 2016

- Nyt MA25-panel forenkler pulskontrol. - Forbedret Aristo Feed 3004 trådføring giver en bedre trådfremføring. - Forbedret Aristo MIG 4004i Pulse strømkilde forbedrer lysbuestarter.

Læs mere


ESAB lancerer Rebel™, et multifunktionelt svejsesystem, der giver svejsning af industrikvalitet, i en kompakt og transportabel pakke

14 juni 2016

ESAB introducerede i dag Rebel EMP 215ic, et 120 V-230 V, CC/CV svejsesystem, der giver ægte multifunktionel ydelse, fleksibilitet, lav vægt, mobilitet og et banebrydende brugerinterface. En unik sMIG ("smart MIG")-funktion gør det muligt for brugerne at starte MIG-svejsning - med en yderst stabil lysbue - blot ved at indstille metaltykkelse og tråddiameter.

Læs mere


x
x

x

Loading..